Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Maldiverna lyx på Thaa Atoll


Barfotalyx på Maldiverna

Reser du till Maldiverna, så lovar vi en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. På Maldiverna har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester i världsklass, med fantastiska stränder och de bästa bad man kan tänka sig. Dessutom får du alltid en vistelse i småskalig, elegant och naturnära miljö där man verkligen känner ända ut i fingerspetsarna att man är på en resa lite längre bort. Du har alltid en medeltemperatur i vattnet på ca 28 grader. Öarna har fina korallrev med ett rikt undervattensliv och fungerar även som skydd för många fiskarter.

Ljuvliga

Como Maalifushi

är en lyxig resort perfekt belägen på Thaa Atoll i södra Maldiverna. Långt från alla andra öar, atoller och resorts ligger denna ljuvliga pärla helt för sig självt. Det är det som är det speciella med resorten, Como Maalifushi.

Maten, läget, stranden, poolen, revet och aktiviteterna är en perfekt kombo för att passa alla, såväl par, familj och bröllopsresan.

Med bara 65 villor att välja på, är det en lyxig känsla att bo här, Lyxigt och opretantiöst- barfotalyx när det är som bäst.

Välj på vattenvillor eller beachvillor, alla har egen pool. Ta med picnic och besök den obebodda lilla ön, Lavadhoo där ni får vara för er själva. Åk med segelbåten ut till havs eller kanske med catamaran. Lär er surfa, windsurfa, dyka eller bara ta på dig mask och fenor och snorkla bland de färgglada fiskarna på husrevet.

Nyfikna på hur en dag på Como kan se ut? Läs här på vår blogg: En dag på Maldiverna

I priset ingår beachvilla med halvpension och sjöflyg samt flygbiljett från Sverige t/r

Ps, är ni familj, så är beachvillorna fantastiska för familjen, stora och mycket rymliga!

 

 

Priser från 38 990:- per person

 

Barnfamilj 2 vuxna och 2 barn betalar för familjen: 155 960kr

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur
  • 7 nätter i Beach Suite Villa för familj 2 vuxna och 2 barn
  • Halvpension
  • Sjöplan från Malé tur och retur
  • Greentax
  • 20% rabatt boka tidigt (90 dagar före vistelsen, 10% rabatt vid 60 dagar före vistelsen)
  • Bo 7 nätter betala för 5

Businessclass tillägg:  tur och retur ca 18 000kr

Detta prisförslag är ett från pris gällande 7 nätter, och baserat på att man bokar 90 dagar före avresan minst. Om man bokar närmre inpå avresan får ni 10% rabatt vid bokning 60 dagar före.

Priset avser familj där barn under 12 år får 50% rabatt på sjöflyg och delar beach suite med föräldrarna.

Denna villan tar upp till 4 vuxna eller 2 vuxna och 3 barn så är ni en stor familj kan priset bli ännu lägre om ni delar villan på 5 personer.

Ring oss om ni vill veta mer.

 

Fler erbjudanden på Maldiverna

Fler inspirationsresor