Hotell på Maldiverna


Maldiverna – Lyxliv på din egen paradisö!

En resa med oss till Maldiverna garanterar dig en oöverträffad service och komfort med de finaste stränder, fantastiska bad och handplockade hotell.

Ett av de vanligaste svaren på frågorna om någons drömresmål, är just Maldiverna. För oss är detta inte särskilt överraskande, då Maldiverna har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester i världsklass, med fantastiska stränder och de bästa bad man kan tänka sig. Dessutom garanteras en vistelse i småskalig, elegant och naturnära miljö där man verkligen känner ända ut i fingerspetsarna att man är på en resa lite längre bort.

Medeltemperaturen i vattnet på ca 28 grader, får vilken badkruka som helst att skingra sina tvivel! Öarna har fina korallrev med ett rikt undervattensliv och fungerar även som skydd för många fiskarter. Dykentusiaster från när och fjärran söker sig gärna hit för färggranna och fascinerande upptäckter under ytan.

Maldiverna består totalt av 1190 öar, likt ett pärlband, och är bebodda på endast 202, varav bara 87 av dessa har turister. Utöver markvegetation och härliga palmer, är öarna väldigt platta och reser sig inte högre än 2 meter över vattennivån.

Flygdestinationen är Male flygplats som ligger på en egen ö. Härifrån fortsätter äventyret men en lokal Dhoni (en något långsammare motorbåt), en modern ”speedboat” eller kanske en flygresa med ett klassiskt ”Seaplane”. Sen är du framme på din paradisö och semesternjutningen kan börja på allvar!

Hotell Maldiverna

Du kanske även är intresserad av: