Madinat Jumeirah Resort


Resor till madinat jumeirah resort i Dubai

hum_pippi_5stor

En imponerande resort som består av fyra olika hotell. Allt är byggt som en genuin avbild av det forna Arabien och en hyllning till Dubais arv med en magnifik arkitektur som påminner oss om ett antikt arabiskt citadell. I ett landskap med grönska, oaser och kanaler, transporteras du med båtar mellan olika restauranger och nöjen. Hotellet har stora anlagda trädgårdar med kanaler som ett ”lilla Venedig”, rum med möblerade balkonger och en fisk- och skaldjursrestaurang som svävar över Persiska viken.

Mina ÁSalam är ”gateway” till Madinat Juneirah Resort och är ett stort boutiquehotell varifrån många av anläggningens vatten-och gångvägar utgår. Här finner du bl a 292 rum och sviter, fritt tillträde till Wild Wadi Waterpark och Sinbad´s Kids Clubs, Talise Fitness/Gym, Talise Spa, 40 restauranger mm.

Koppla av på Al Qasr Hotels privata sandstrand där du erbjuds färsk frukt och svala handdukar utan extra kostnad. Behandlingsrummen på Talise Spa är förlagda över vattnet. Dessutom finns ett stort poolkomplex med särskilda barnavdelningar och en lobby i marmor med lounge och palmer. På Al Qasr Hotel finns 44 restauranger och barer, bland annat Magnolia som serverar ett varierat utbud av ekologiska rätter. På Koubba Bar kan du njuta av solnedgången eller prova den stora lunchbuffén i arabisk stil.

De rymliga rummen på Al Qasr Hotel Madinat Jumeirah har utsikt över Persiska viken eller hotellets ägor. Alla rum har privata dressing rooms, duschkabin med regndusch och klassisk antik inredning.

Luxuösa Dar al Masyaf – är byggt i två plan i en genuint arabisk stil som har återskapats för att likna fashionabla sommarresidens med generösa solterrasser omgivna av vackra trädgårdsoaser och kanalerna. Husen ligger lite avskilt och några alldeles vid den 2 kilometer långa stranden, men är en del av hela Madinat Jumeirah resort och dess fantastiska utbud.

Malakiya Villas är den mest privata och luxuösa formen av boende här. Inbäddat mellan vattenvägarna och den fantastiska arkitekturen och omgivningen, bäddar Malakiya Villas för en unik, privat och avskild upplevelse utan motstycke! Den utsökta designen som präglas av orientens mystik i en stil som andas utsökt kvalitet, bor du oerhört bekvämt med en egen skyddad uteplats och privat swimmingpool. Badrummen äutgör inget undantag avseende komfort och utmärker sig med sin marmor, kompletterad med passande och stilfulla detaljer. Villorna finns med två eller tre sovrum.

Som gäst har du fri tillgång till äventyrsbadet Wild Wadi Water Park, som är förbundet med Madinat Jumeirah via en kanal. Den traditionella marknaden Madinat Jumeirah Souk ligger precis intill. Dubai Internet City ligger 15 minuters bilresa från hotellet.

Erbjudanden Madinat Jumeirah Resort
Antal rum 869
Restaurang Över 40 st
Bar Ett flertal
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ett flertal
Barnpool Ja
Hiss Ja
Spa Ja
Gym Ja
Butiker 95
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Konferenslokaler: Med 36 lokaler av varierande storlek erbjuder Madinat Jumeirah fantastiska möjligheter för alla slags möten, event och konferenser för upp till 2600 deltagare.

Du kanske även är intresserad av: