Lux South Ari Atoll på Maldiverna


Just nu har du chansen att boka en av Maldivernas finaste resorts, boende på LUX South Ari Atoll.

56% rabatt för boende fram till 31 oktober 2021

25% rabatt på SPA behandlingar

En Sunset Catamaran Cruise för hela familjen

Passa på och missa inte detta gyllene tillfälle att boka en fantastisk resa till Maldiverna med boende på en av de finaste resorts, Lux South Ari Atoll. En resort som vi på Hummingbird Lifestyle Travel har bott på och tycker är helt fantastisk!! Härlig stämning, flera mysiga restauranger, underbart vatten och lyxig atmosfär.

 

 

Om LUX* South Ari Atoll

LUX South Ari Atoll är ett förstklassigt resort på ön Dhidhoofinolhu, som är en av Maldivernas största och har en 4 km lång och vacker paradisstrand och här trivs par, familjer och större sällskap. Alla får sin plats i solen.

De 193 villorna ligger utspridda på ön och på pålar i vattnet som alla har halmtak, fönster från golv till tak och modern och ljus inredning. Många villor har egen privat pool.
Spa, tennisbanor, gym och barnklubb finns för den som vill vara aktiv på land. Ger ni er ut till havs så missa inte att mata stingrockor, dyka med valhaj, snorkla med sköldpaddor eller bara guppa runt och titta på alla färglada fiskar.
Här finns 7 olika restauranger och 3 barer att välja bland. Hotellet erbjuder både tillägg för halvpension eller All Inclusive.

South Ari Atoll

Denna atoll är extra känd för möjligheten att snorkla och simma med valhajarna, året om. Här har skådats 317 valhajar varav bara 8 är honor och resten hannar. Medellängden på valhajarna är 5.92 meter. Mantorna finns också här i området eftersom de trivs bra med att äta all plankton som finns i lagoonen och närliggande Rangali. Här finns vidare 15 rev och med stor möjlighet att få chansen att simma med mantor och valhajar. Hotellets eget marina center ser fram emot att få visa alla gästerna de bästa dyk- och snorkelplatserna som finns på Maldiverna.

 

Erbjudande

 

  • 8 nätter i Family Beach Pavillion på LUX South Ari Atoll med frukost
  • Köp till halvpension, helpension eller all inclusive
  • Sjöflyg till/från LUX South Ari Atoll till Male ingår också.
  • Green tax ingår, usd 6 per person per natt, obligatoriskt och ingår.
  • upp till 56% rabatt vid bokning nu i september  – avdraget från prisexempel

 

Pris från 98 000kr för hela familjen

Priset är ett frånpris del i dubbelrum. Välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Fler erbjudanden på Maldiverna

Fler inspirationsresor