Lions Dive & Beach Resort


Resor till lions dive beach resort i Curacao

hum_pippi_3stor

 

 

Mitt på en av Curacaos vitaste sandstränder, Mambo Beach, ligger hotellet som har ”The natural place to stay” som slogan. Ett väldigt omtyckt hotell med många aktiviteter och närhet till det mesta. Man kallar sig själv ”det klart sportigaste hotellet på Curacao”. Samtidigt arbetar man aktivt med miljömedvetenhet, vilket gör hotellet till ett bra ”miljöval” också!

Lions Dive & Beach resort har 136 rum, lägenheter, sviter och ett penthouse. Alla är utrustade med luftkonditionering, balkong/altan, värdeskåp, kylskåp, telefon och TV. Gratis Internetanslutning och Wi-Fi.

Lägenheterna har två sovrum som fungerar bra för familjen eller två par som vill dela lägenhet.
Det finns 10 Luxury Lions Suites med ett eller två sovrum (100 kvm) med fullt utrustade kök inkl ugn, stora balkonger med en panoramahavsutsikt.
Paradvåningen är Lions Dive Penthouse där du disponerar 200 kvm med 180 graders fantastisk havsutsikt, regndusch och badrum med havsutsikt! Här har du också ett eget gym – inte mycket som saknas!

Hotellet har fyra restauranger & barer, tre pooler, dykcenter och fitness center. Hotellet erbjuder även shuttle in till den charmiga huvudstaden Willemstad.

Söker du ännu större kvällsutbud så finner du på Mambo beach ett flertal restauranger och barer. På delfinariet alldeles i närheten kan du uppleva det magiska med att simma med delfiner.

Hotellfakta – Lions Dive & Beach Resort

Antal rum 136
Restaurang 4
Bar 4
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool 3
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Presentshop
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Conference rooms : The hotel offers conference rooms with seating for up to 40 people.

 

Du kanske även är intresserad av: