Karibien och Australien/Nya Zeeland


Kryssning med NCL i Karibien
Flyg + Hotell + Karibienkryssning

Norwegian Cruise Lines fina fartyg Escape tar dig från Miami och mot östra Karibien i höst och vinter. Boka en komplett paketresa där flyg, 2 hotellnätter i Miami Beach innan kryssningen samt 7-nätters kryssning med helpension ingår.

Läs mer här – pris från 12 990 kr

Familjelov på Curacao med familjen!
Besök härliga och charmiga Curaçao som erbjuder oändliga antal små fina sandstränder, fantastiskt fint vatten med koraller och ett rikt fisk-liv .
Flyg och 10 nätter på Avila Hotell för två vuxna och två barn – pris från 62 590 kr.Läs mer här om sommarens resa till Karibien

Grenada – bo 14 betala för 12 nätter med All Inclusive
Det vackra Grenada präglas av sitt varierande landskap med höga berg, djupa dalar, vattenfall, kratersjöar och kryddodlingarna med muskot.
Önskar du resa till Grenada, rekommendera vi boende på Coyaba Beach Resort, ett trevligt hotell med utmärkgt service.
Kampanj!
 Flyg med boende 14 nätter inkluderat med All Inclusive.Pris från 29 270 kr per person  

Upptäck Australien och Nya Zeeland

När kylan lägger sig som en slöja över Sveriges land har ni möjlighet att följa med på en arrangerad och upplevelserik gruppresa från Australien till Nya Zeeland, och med premiumrederiet Celebrity Cruises. I detta kompletta paket ingår flyg, hotell och kryssning från Australien över det Tasmanska havet till Nya Zeeland med sin magiska natur.

Läs mer om programmet här

Höstlovsresa med barnen till Aruba
Välkommen till Tamarijn Aruba, ett trevligt och populärt All Inclusivehotell endast ett stenkast från stranden och med ett brett utbud av aktiviteter, god mat och underhållning.
Med flyg och 7 nätter på Tamarijn får du en perfekt höstresa för hela familjen.Flyg + boende 2 vuxna och 2 barn fr. 61 790 kr

Fly & Cruise – Få All Inclusive dryckespaket på köpet
Låt Medelhavets ljumma vindar och klara solljus tina upp din vintertrötta själ i vår och sommar. Med detta kompletta paket upplever du destinationer som Barcelona, Rom och Mallorca i väst, och Venedig, Mykonos och Dubrovnik i öst.
Västra Medelhavet fr. 10 190 kr per person
Östra Medelhavet fr. 9 190 kr per person

Vi skräddarsyr din resa – vart vill du åka?
Hummingbird Lifestyle Travel arrangerar livsstilsresor som vi skräddarsyr helt efter era önskemål. Vi är specialister på öarna i Västindien/Karibien och kryssningar världen över. För offertförslag, kontakta oss på bokning@hummingbird.se eller 031-81 98 30.