Kryssning Sydamerika


Kryssning till Sydamerika

Kryssningar Sydamerika – Mångfacetterade upplevelser!

Kryssa längs vår minst besökta kontinent och uppleva Chiles dramatiska kust, Rios puls Patagonien eller runda Kap Horn. Dessa minnen bleknar aldrig!

De flesta har en vag uppfattning om Sydamerika och refererar ofta till Brasilien och Rio. Den som verkligen vill uppleva allt fantastiskt med kontinentens stora kontraster i natur, kultur och folkliv, bör absolut se till att upptäcka denna fascinerande kontinent som idag är världens kanske mest spännande att besöka. Vad kan vara bättre än en kryssning med all lyx och bekvämlighet, att angöra de platser som just du är mest nyfiken på? Vi på Hummingbird tror att det är en perfekt start på ett upptäcktsäventyr som leder till mersmak och ytterligare besök här! Långsmala Chile har en erkänt dramatiskt vacker kuststräcka, Patagonien längst söderut med sin delvis ogästvänliga natur som avslutas med sydspetsen och Kap Horn, blir till oförglömliga minnen för alla sinnen. Lägg till Argentina och Brasilien med Rios pulserande natt-och folkliv, alla spännande matupplevelser, goda viner och heta danser som kan upplevas, så förstår du att det är väl värt ett (eller flera) besök!

Erbjudanden - Sydamerika

Just nu har vi inga specialerbjudanden på kryssningar i Sydamerika men kontakta gärna oss med dina önskemål så hjälper någon av våra kryssningsexperter dig.

 

Bokningsförfrågan

Du kanske även är intresserad av: