Kryssning Karibien – upptäck det ljuva livet i den karibiska övärlden


kryssning karibien med Hummingbird Lifestyle Travel

Kryssning Karibien

Boka en resa till Karibien och upplev en lyxig kryssning i en exotisk del av världen. Välj bland ett flertal kryssningar, kasta loss och njut av det lyxiga livet ombord. Efter en behaglig vistelse ombord på kryssningen hoppar du i land och upptäcker hänförande vacker natur, vita förföriska stränder, sköna bad, god mat och vackra solnedgångar. Ljudet av havsfåglarnas skriande ackompanjerar havets brus och skapar en ljuvligt klingande serenad som är skön att lyssna på. Kryssningar i Karibien – en resa fylld av välbehag.

En resa till Karibien bjuder på historia, kultur och mängder av spännande upplevelser. Gillar du vattensporter är Karibien definitivt den rätta platsen för dig. Älskar du vild, exotisk natur är Karibien paradiset på jorden. Kryssningar är ett smidigt sätt att uppleva mycket av det goda. Lyx, flärd och fartfyllda aktiviteter ombord varvas med härligt avkopplande dagar på stranden under palmer som vajar i vinden. Uppiggande drycker och färsk frukt serveras direkt på stranden. Havets läckerheter avnjuter du under en stjärnklar himmel. Kryssning i Karibien mixat med ö-hopp eller ö-vistelse är den perfekta mixen av sköna upplevelser.

En resa till Karibien med hela familjen är en oförglömlig upplevelse som ger minnen för livet. Kryssningar har mycket önskvärt att erbjuda både gammal och ung. Fartfyllda aktiviteter på klätterväggar och i pool, vattenrutschkana och lekrum, fantastiska shower och högklassig underhållning, medryckande musik med toner som bjuder in till dans, välgörande spa och avslappnande massage. Kryssning i Karibien – ta med hela familjen och njut av en upplevelse rik semester.

Bahamas, Antigua, Saint Martin, Amerikanska Jungfruöarna, Puerto Rico, Trinidad och Tobago samt Turks- och Caicosöarna är bara några av de platser som du har chansen att besöka på din resa till Karibien. Kryssningar i Karibiska havet gör det möjligt att gå i land på någon av de exotiska öarna. Upplev karibisk hetta, rytmisk musik och dans, färgsprakande folkliv, genuin glädje och äkta karibisk mat. Vad sägs om en helkväll med karibiskt tema i autentisk miljö? Tropisk räkcocktail och grillade fiskspett med smak av ingefära och frukt, följt av rom- och chokladprovning. Kryssning Karibien – en kulinarisk resa.

Ombord på en av alla kryssningar i Karibien låter du stressen rinna av dig. Sjunk ned i en solstol, slut ögonen och känn solens varma strålar mot din hud. Njut av romantik i härlig miljö. En resa till Karibien är den perfekta resan för er som vill fira kärleken tillsammans. En hytt med högklassig standard och utmärkt service gör livet ombord till en ren njutning. Kryssning Karibien – ren och skär avkoppling.

Fler inspirationsresor