Komboresa till Seychellerna


Resor till Seychellerna med Hummingbird Lifestyle Travel

Resa till två av Seychellernas öar

Upptäck två av Seychellernas öar, Mahe och Praslin. Rätt lagom på en 10 dagars resa att besöka två av öarna, men går utmärkt att lägga på fler av öarna om man vill vara mer äventyrlig och se mer av Seychellerna. Detta reseupplägg inkluderar dock både Mahe där ni stannar 5 nätter med ön Praslin där ni också bor 5 nätter. För att variera semestern lite har vi i detta upplägg valt att inkludera ett guesthouse på Mahe med en resort på Praslin, på Mahe bor ni på Anse Soleil Beachcomber. Ett charmigt, prisvärt turistklasshotell beläget direkt vid den vackra bukten Anse Soleil på sydvästra Mahe. På Praslin väntar det omtyckta boutiquehotellet Le Domaine de la reserve med en fantastisk utsikt över en vacker havsvik och ön Curieuse. Det finns många olika alternativ av boende så vill ni ha resort under hela vistelsen kan vi ordna det också.

Flygresan går smidigt från Sverige till Mahe som är flygplatsen på huvudön Mahe och den största ön på Seychellerna. Redan vid inflygning över Seychellerna pirrar det i magen av förväntningar, då man ser den frodiga gröna ön igenom flygplansfönstret. Man kan också skymta granitblocken som sticker fram igenom grönskan. Välkommen till Seychellerna! Denna resan är perfekt komponerad för dig som gillar att se  två av de populära öarna och tycker det är skönt att ha frukost inkluderad från början.

Vid ankomst till huvudön Mahe och flygplatsen, möts ni av vår lokala agent på plats och får transfer direkt till ert hotell/guesthouse där ni bor 5 nätter. Efter 5 nätter här blir ni hämtade av vår lokala agent och får transfer över till Praslin, vilket innebär för en bilresa på ca 30 minuter därefter en båtresa på ca 1 timme. Väl framme på Praslin får ni biltransfer till hotellet där ni kommer att bo nästkommande 5 nätter. Vill ni resa över till lilla charmiga ön La Digue över dagen kan vi varmt rekommendera det. Det går färjor dagligen och resan över tar ca 15 minuter och går lätt att ordna på plats, eller via oss.

 

Väder och klimat

är ganska stabilt året om, räkna med runt ca 30 grader medeltemperatur med ljumma vindar från Indiska Oceanen. Regnperioden är från december till januari.

Seychellerna bjuder på några av världens vackraste vitaste sandstränderna som kompletteras av små, fina badvikar och bildar ett badparadis utan motstycke tillsammans med det turkosblåa vattnet.

Erbjudande:

 • Flygresa t/r Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Mahé
 • Välkomst av vår representant på Mahe
 • Transfer från flygplats till hotell på Mahe
 • 5 övernattningar på Mahe, guesthouse med frukost
 • Båttransfer och biltransfer till Praslin
 • 5 övernattning på Praslin, resort med frukost
 • Transfer från Praslin till flygplats
 • 24 timmars jourservice
 • Incheckat bagage 1 styck per person
 • Måltider ombord på planet
   

Pris från 26 990 kr per person

 

Fler erbjudanden

Du kanske även är intresserad av