Katarina Line Cruises


Katarina Line Cruises – Visar den adriatiska kustens bästa sidor

Katarina Line visar den vackra adriatiska övärlden med varierande profil och fantastiska upplevelser med såväl Deluxe-som traditionella, mindre fartyg!

Katarina Line ger dig fantastiska upplevelser med kryssningar sker med mindre kryssare – allt från fartyg i den exklusiva deluxeklassen till mindre, traditionella fartyg av mindre storlek.

Du kan välja att kryssa längs en del av den fantastiska kuststräckan som Kroatien och Dalmatien erbjuder, eller välja mellan flera rundturer med olika tema. Gemensamt för samtliga kryssningar är det kompakta formatet, det härliga familjära ombordlivet och de fina upplevelserna.

Frukost och lunch äter du i regel ombord, medan du intar kvällens middag på någon valfri restaurang på den plats ni lagt till.

Vad kan man förvänta sig av en kryssning med Katarina Line?

Du reser i ett format där du kommer nära dina medresenärer, liksom ombordpersonalen. Ett avslappnat kryssningsformat med betoning på upplevelser ombord, i land och i samband med måltider ombord. Klädseln på kryssningarna är otvungen och informell, men det kan vara på sin plats att tänka lite mer ”stil” på de ”Deluxemärkta” kryssningarna som du finner i utbudet.

För vilka passar en kryssning med Katarina Lines bäst?

Med det varierade utbudet av kryssningar och fartygsutbud som Katarina Line erbjuder, så finns det kryssningar för alla kategorier av resenärer. Därför rekommenderar vi dig att granska det utbud som presenteras och utifrån det välja kryssning som passar såväl dina intressen som komfortkrav.

Blir valet för svårt, så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på chatfunktionen nedan till höger på sidan eller vår personliga resesupport. Välkommen ombord!

Erbjudanden - Katarina Line

Just nu har vi inga specialerbjudanden med Katarina Line men kontakta gärna oss med dina önskemål så hjälper någon av våra kryssningsexperter dig.

Bokningsförfrågan

Du kanske även är intresserad av: