Grenada – Karibiens pärla


Resor till Grenada, Caribbean Hummingbird Lifestyle Travel

Höga berg, djupa dalar, vattenfall och alltid varmt

Grenada präglas av sitt vackra, varierande landskap med höga berg, djupa dalar, floder, vattenfall, kratersjöar och kryddodlingarna med Muskot. Skönheten och charmen finns även att finna i huvudstaden St Georges, som räknas till en av Karibiens vackraste.

Blue Horizons Garden Resort erbjuder charmiga och trevliga studios/lägenheter som ligger inbäddade i en skön grönska endast 300 m från den berömda, 4 km långa Grand Ansestranden. Utöver ett bra läge för sol och bad, så har du endast ca 8 km till den färgstarka och livliga lilla huvudstaden St Georges. Här får du en utmärkt service av den vänliga hotellpersonalen och kan avnjuta några av Grenadas bästa måltider på restaurangen La Belle Creole.

Här kan man välja på 32 rum och 3 olika kategorier, från one bedroom deluxe med vy mot trädgården till one bedroom deluxe med vy mot havet. Här finns två barer, La Belle Creole Bar och Aqua Pool Bar.

Vill ni hyra bil och upptäcka ön så går det bra att ordna via Hummingbird eller direkt på hotellet. Gratis bilparkering finns på hotellet. En annan fördel med boendet här är att man får utnyttja den 9-håliga golfbanan utan kostnad, man betalar bara för caddy och transfer samt hyra av klubbor.

 

Priser från 19 150:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur med British Airways
  • En hotellnatt vid Gatwicks flygplats i London inkl. frukost
  • 10 nätter i en Superior Studio
  • Gratis utnyttjande av solstolar och andra faciliteter på hotellet
  • Golf Greenfee – inkluderad för gästerna på hotellet
  • Gratis parkering av hyrbil
  • 10% lokala skatter
  • 10% servicefee ingår

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång. Byte av flygplats i London, bussbiljett mellan flygplatserna bokas och betalas på plats. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden