Det bästa av Seychellerna


Seychellerna är ett örike med sammanlagt 115 öar som bildar ett semesterparadis för dig som söker det där lilla extra med en oförstörd natur och gästvänlighet. Utöver den slående vackra naturen, märker du direkt den kreolska gästvänligheten när du anländer till Seychellerna. Fantastiska vita sandstränder och fina små badvikar med turkosblått vatten gör Seychellerna till ett badparadis i absolut toppklass! Det allra bästa sättet att få den perfekta helhetsbilden av Seychellerna är att kombinera öar. Vi har därför satt samman ett paket där ni får möjlighet att uppleva 2 helt olika öar och 2 hotell av riktig toppklass!

Constance Lemuria

Constance Lemuria välkomnar dig med sina utsökta stränder, kristallklara vatten och ett frodigt, kuperat och grönskande landskap som andas harmoni. Som en förlängning av naturen präglas hotellet av naturnära och exklusiva materialval där trä marmor och granit samsas i en perfekt kombination. Här förenas det gedigna och exklusiva med en varm atmosfär, och skapar förutsättningar för en både exklusiv och trivsam upplevelse!

Constance Ephelia

Constance Ephelia erbjuder dig en fantastiskt bekväm och luxuös miljö. Med sitt perfekta läge vid de vita sandstränderna, nedanför kullarna på ön Mahé, kan du njuta fullt ut i en av de högklassiga Juniorsviterna. Med den betagande utsikten över det kuperade landskapet saknas inget för att uppnå den optimala semesternjutning!

I resan ingår:

  • Flyg Stockholm – Mahé t/r med Emirates (flygtillägg: Göteborg 1.100 kr och Köpenhamn 600 kr)
  • Lokalflyg mellan Mahé – Praslin t/r
  • Privat transfer t/r flygplats – hotell på båda öarna
  • 5 nätter på Constance Lemuria Resort Praslin i en Junior Suite inkl. halvpension
  • 5 nätter på Constance Ephelia Resort Mahé i en Junior Suite inkl. Halvpension

 

Pris från 53 190 kr/person

Reseperiod: 13 januari – 31 mars 2016 och 1 oktober – 31 oktober 2016 (Med reservation för slutförsäljning)

 

Gör så här:

Boka på telefon 031–81 98 30 eller bokning@hummingbird.se. Uppge kod Infinite Seychellerna.

Du kanske även är intresserad av: