Mauritius, Seychellerna eller Maldiverna?

August 24, 2020

Mauritius Seychellerna eller Maldiverna

Innehåll

Längtar du efter sol, värme och vita stränder? Exotisk natur och kultur? Välj bland flera olika exotiska öar och förverkliga drömmen som du så länge drömt. Boka en resa till Seychellerna eller en resa till Maldiverna för härligt strandliv vid Indiska Oceanen eller välj bland en av alla resor till Mauritius för perfekta dykupplevelser. Seychellerna är ett örike öster om Afrika som består av 115 olika öar.

Table of Contents

Seychellerna

 

Gör en upplevelserik resa till Seychellerna och upptäck de större granitöarna Mahé, Praslin och La Digue. Hitta din egen paradisö! Sol, bad, värme och sköna dopp i betagande vacker miljö. Välkommen till en exotisk del av världen!  

 

Seychellerna är ett resmål som bjuder på fantastiska naturscenerier, gästvänlighet, fina sandstränder och sköna bad i turkosblått vatten. Här finner du några av världens vackraste stränder inbäddade bland granitklippor. Allt är som bäddat för en ljuvlig semester på tu man hand med den allra käraste, vännerna eller hela familjen. På Seychellerna kan du se och känna doften av äkta kanelträd och smaka en efterrätt gjord av den speciella dubbelkokosnöten.

 

Maldiverna

 

En resa till Maldiverna är drömresan nummer ett för många. Maldiverna består av många fler öar, totalt cirka 1 190. Med en resa till Maldiverna har du chansen att utforska inte bara huvudön Malé utan även någon av alla de andra öarna. Behagligt klimat, härlig miljö och ett oerhört vackert korallrev lockar. 

 

Exotiskt ö-liv när det är som allra bäst! 

 

Mauritius

 

Välj en av flera resor till Mauritius för en romantisk semester i exotisk miljö. På Mauritius har du möjlighet att få se endemiska djur- och växtarter, djur och växter som inte finns någon annanstans i världen. Upplev skönheten på nära håll, vandra runt i Pamplemousses botaniska trädgård och betrakta alla ljuvligt vackra blommor.

 

Doften är gudomlig! En resa till Mauritius är garanterat också en resa full av välbehag för alla sinnen. Upplev blommande bougainvillea och hibiskus i naturlig miljö. Exotiska resmål låter dig se, dofta och känna på exotiska blommor och smaka på exotiska, färska, saftiga frukter.

 

Välj bland många exotiska resmål för den perfekta drömresan. För det är ni värda. Upplev den totala avkopplingen tillsammans med en resa till Seychellerna eller en resa till Maldiverna. Eller varför inte titta på utbudet av resor till Mauritius?

 

Kombinera häpnadsväckande naturupplevelser, höga berg och djupa dalar, med det lugna sköna livet på stranden. Njut av sköna bad, sol, värme, fantastiska dykupplevelser, god mat, färsk frukt, läskande fruktjuicer, dans, musik, kultur … Det här är chansen till en av ert livs absolut bästa resor någonsin. Skapa er egen drömresa utifrån era specifika önskemål.

 

Relaterad Resor

Allt Resor
Generös rabatt
Transfers ingår
'-5200kr pp

Familjeresa till Seychellerna

12 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar. En resa för hela familjen.

Fr. 27 990 SEK
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK
Djuphavsfiske
Snorkling
Strandläge

Mauritius upplevelseresa

Upplevelser av högsta klass, ingår i denna veckolånga Mauritiusresa med utflykter.

Fr. 30 900 SEK
10% RABATT
Privat strand
Vackra villor
Denis Island

Romantisk resa Seychellerna

Boutiquehotell och Robinson Crusoe-liv. 4 nätter på lyxiga Carana Resort & 4 nätter på Denis Island.

Fr. 64 990 58 750 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!