Mauritius, Seychellerna eller Maldiverna?

Vllken ö ska jag välja?

Längtar du efter sol, värme och vita stränder? Exotisk natur och kultur? Välj bland flera olika exotiska öar och förverkliga drömmen som du så länge drömt. Boka en resa till Seychellerna eller en resa till Maldiverna för härligt strandliv vid Indiska Oceanen eller välj bland en av alla resor till Mauritius för perfekta dykupplevelser. Seychellerna är ett örike öster om Afrika som består av 115 olika öar.

Seychellerna

Gör en upplevelserik resa till Seychellerna och upptäck de större granitöarna Mahé, Praslin och La Digue. Maldiverna består av många fler öar, totalt cirka 1 190. Med en resa till Maldiverna har du chansen att utforska inte bara huvudön Malé utan även någon av alla de andra öarna. Hitta din egen paradisö! Sol, bad, värme och sköna dopp i betagande vacker miljö. Välkommen till en exotisk del av världen! Bland alla exotiska resmål kan du också välja en av flera resor till Mauritius. På Mauritius har du möjlighet att få se endemiska djur- och växtarter, djur och växter som inte finns någon annanstans i världen. Exotiskt ö-liv när det är som allra bäst.

Maldiverna

En resa till Maldiverna är drömresan nummer ett för många. Behagligt klimat, härlig miljö och ett oerhört vackert korallrev lockar. Resor till Mauritius är också populärt, inte minst för dess unika natur. Bland alla fantastiska exotiska resmål finns det även de som väljer en resa till Seychellerna. Seychellerna är ytterligare ett resmål som bjuder på fantastiska naturscenerier, gästvänlighet, fina sandstränder och sköna bad i turkosblått vatten. Här finner du några av världens vackraste stränder inbäddade bland granitklippor. Allt är som bäddat för en ljuvlig semester på tu man hand med den allra käraste, vännerna eller hela familjen.

Mauritius

Välj en av flera resor till Mauritius för en romantisk semester i exotisk miljö. Upplev skönheten på nära håll, vandra runt i Pamplemousses botaniska trädgård och betrakta alla ljuvligt vackra blommor. Doften är gudomlig! Gör en resa till Seychellerna, se och känn doften av äkta kanelträd och smaka en efterrätt gjord av den speciella dubbelkokosnöten. En resa till Mauritius är garanterat också en resa full av välbehag för alla sinnen. Upplev blommande bougainvillea och hibiskus i naturlig miljö. Exotiska resmål låter dig se, dofta och känna på exotiska blommor och smaka på exotiska, färska, saftiga frukter.

Välj bland många exotiska resmål för den perfekta drömresan. För det är ni värda. Upplev den totala avkopplingen tillsammans med en resa till Seychellerna eller en resa till Maldiverna. Eller varför inte titta på utbudet av resor till Mauritius? Kombinera häpnadsväckande naturupplevelser, höga berg och djupa dalar, med det lugna sköna livet på stranden. Njut av sköna bad, sol, värme, fantastiska dykupplevelser, god mat, färsk frukt, läskande fruktjuicer, dans, musik, kultur … Det här är chansen till en av ert livs absolut bästa resor någonsin. Skapa er egen drömresa utifrån era specifika önskemål.

Seychellerna