Husbilssemester i Australien


Australien är en liten kontinent men ett enormt land. Här finns allt från röd öken till tropisk regnskog och kritvita paradisstränder. Med husbil är du helt fri att utforska detta fantastiska resmål i din egen takt. Boka campingplatser i förväg eller kör spontant på känsla, och välj själv vilka av Australiens fantastiska sevärdheter du vill besöka.

Det är billigare än du tror att husbilssemestra i Australien. Att resa med ett bekvämt hem på hjul är riktigt prisvärt. Dessutom är det billigare ju tidigare före avresa du bokar. Är du ute i god tid ökar dessutom våra möjligheter att kunna erbjuda dig en husbil helt enligt dina önskemål.

Vi samarbetar med väl utvalda husbilsföretag som har flertalet depoter (uthyrningsstationer) utspridda över landet vilket innebär att du kan hämta och lämna husbilen på olika platser. Det mest populära är att hyra husbilen på t ex Nordön på Nya Zeeland och köra på egen hand till Sydön eller tvärtom. Man får ta med husbilen ombord på färjan mellan Nordön och Sydön, bekvämt och bra.

I Australien är det populärt att hyra husbil från Sydney till Cairns och köra längs med vackra varma östkusten, eller varför inte köra söderut och inkludera de fina kustvägarna från Sydney till Melbourne och vidare längs med Great Ocean Road till Adelaide? En mycket populär resa att göra och främst passande från oktober till april då det är vår/sommar/höst här i Australien.

Vi har olika modeller att hyra ut, allt från mindre 2-personers modeller till stora 6-personers med gott om plats. Allt ingår i våra priser, dvs alla försäkringar, envägshyra, all utrustning och att flera förare kan köra husbilen.

Vill man verkligen resa ut i the outback och se den riktiga vildmarken går det bra, och då behöver man en 4WD husbil vilket går att boka igenom oss. Om ni planerar att åka t ex från Darwin och igenom nationalparkerna så är det bra med riktigt stabila och kraftfulla husbilar som kan ta er över floder och igenom bush och vildmark. Spännande äventyr väntar!

Välkommen med din förfrågan!

 

Du kanske också är intresserad av

Andra reseerbjudanden