Resemässa Go Discover


… nu fullbokad!

Grattis till dig som står med på vår anmälningslista. Kan du inte längre komma hör av dig så vi kan ge platsen till de som står på vår väntelista.
Vi kommer bjuda på en massa inspiration, föreläsningar, workshops och med fokus på hållbar turism!

A sign asking readers not to trash the most beautiful view in the world at Castara Bay in Tobago

 

Varmt välkommen till vår resedag ”Go Discover” den 29 februari på Comfort Hotel vid Stenpiren i Göteborg.

Vi öppnar dörrarna kl 10.00 och finns på plats till 16.00.

Dagen kommer att bjuda på en mix av workshop och föredrag, där ni är välkomna att mingla med oss och våra samarbetspartners.

En rad olika kortare föredrag kommer att hållas under dagen i två olika föreläsningssalar, där det finns plats för max 30 personer per föreläsning.

 

 

Utställare och resmål som kommer att presenteras under dagen är:

Travel Excellence med Costa Rica, African Tours & Safaris med Sydafrika, Royal Caribbean Cruiseline, Celebrity Cruises Azamara Club Cruises, Seychellerna, Mauritius och Beachcomber Resorts,  Maldiverna och Como Hotels, Tobago, Australien och Nya Zeeland.

 

Flygbolagen Air France, KLM och Britisih Airways kommer finnas på plats för att ni ska kunna fråga dem om alla tänkbara flygrelaterade tankar ni har.

 

MISSA INTE

tävlingen med exklusiva vinster!! Såklart finns det möjligheter att vinna både presentkort, väskor, övernattningar och annat smått och gott!

Utöver möjligheten att träffa våra utställare på plats – ta även chansen att lyssna till intressanta föredrag.

Det är begränsat antal platser på dessa, så kom i tid om det är något som lockar extra!

Dagens program och hållpunkter för respektive föreläsning:

 

10:30 – 11:00              Costa Rica – året hetaste resmål, med fokus på hållbar turism, gästvänliga människor och en fantastisk natur och unikt djurliv.

11:00 – 11:30               Sydafrika –  alltid lika lockande att besöka, safari, stränder, vingårdar och en fascinerande kultur. African Tours and Safaris berättar om hur man kan uppleva Sydafrika på bästa möjliga sätt.

11:30 – 12:00               Air France KLM – berättar om hur man kan flyga på ett klimatsmart sätt, ”fly responsible”.

12:00 – 12:30               Maldiverna – alltid lika populärt resmål, med ofantligt många öar och resorts att välja bland, vi guidar dig i hur du ska tänka. Como Maalifushi tar oss med en sväng till denna paradisö, essensen av ett perfekt paradis!

12:30 – 13:00               Seychellerna  – en fantastisk ö-grupp med 115 vackra öar, alla med var och en sin egen charm. Granitstenar, frodig grönska, vattentemperatur på 28 grader och sköldpaddor, väntar på er.

13:00 – 13:30               British Airways – när flygbolag ska förbättra sitt hållbarhetsarbete möter de många utmaningar. De kommer dela med sig av hur de hanterar dessa frågor och planerar för framtiden.

13:30 – 14:00               Mauritius – en juvel i Indiska Oceanen. Upplevelser står på kö, om ni vill, eller kanske 100% återhämtning. Vi tipsar om valmöjligheterna och upplevelserna som denna charmiga ö har att bjuda på.

14:00 – 14:30               Tobago – ”unspoilt, untouched, undiscovered” ja så kallar Tobago sin paradisö i Karibien/Västindien.

14:30 – 15:15               RCCL, Celebrity och Azamara Club Cruises – bli inspirerad till kryssningsvärldens mångfald. Det finns något för alla, frågan är bara vad som är rätt för dig. Vi reder ut begreppen.

15:15 – 16:00               Australien och Nya Zeeland – resemöjligheterna är otaliga och många saker att tänka på så att resan blir så välplanerad som möjligt. Tips på upplägg och sevärdheter bjuder vi dig på.