Familjefavorit på Mauritius


Resor till Le Victoria hotel på Mauritius Hummingbird Lifestyle Travel

Populär familjeresort av hög klass

På Mauritius västkust, mellan den större turistorten Grand Baie och huvudstaden Port Louis, ligger Le Victoria Hotel Mauritius. En mycket populär och uppskattad familjeresort av hög klass. Utöver de erkänt fantastiska solnedgångarna, är hotellets stora attraktionskraft även de stora och rymliga rummen med sin havsutsikt, den avslappnade atmosfären och det stora aktivitetsutbudet för yngre publik och barn. Olika rumskategorier erbjuds här: dubbelrum, juniorsviter, senior sviter och familjelägenheterna. Här bor ni med halvpension eller all-inclusive.
På resorten finns även en avskild ”adults-only” del som riktar sig till den vuxna publiken, där har samtliga 40 rum har utsikt mot den privata stranden. Här finns en separat bar och á la carte restaurang.

Resorten omges av en fulländas med den fantastiska trädgården, de härliga poolerna, restauranger och barer som tillsammans bildar en harmonisk enhet i detta paradis.

Om Mauritius:

Utöver många, långa vita sandstränder, finner du många fantastiska korallrev som gör Mauritius till ett paradis även för dykentusiaster och naturligtvis alla som älskar vattensporter. Söker du utmaningar som ett spännande djuphavsfiske, kan vi avslöja att du här kan uppleva en stor variation på fångsten, som kan bestå av svärdfisk, barracuda och tonfisk i rekordstorlekar! Söker du aktiviteter på land, så finner golfentusiaster sitt lystmäte på ön med många utmärkta golfbanor. Fina tennisbanor finner du också ett bra utbud av – främst på många av de bättre hotellen.

Erbjudande

  • Flyg tur och retur från Sverige till Mauritius t/r ekonomiklass
  • Transfer tur och retur flygplats – hotell
  • 8 nätter i en 2-rumslägenhet
  • All Inclusive
  • 20% rabatt avdraget (gäller vid bokning minst 30 dagar innan  avresa)

Pris från 21 950 kr per person

Priset är ett frånpris, avresa i sep 2020,  del i 2-rumslägenhet baserat på 2 vuxna och 2 barn  som reser tillsammans. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

 

Upplev mer på din resa genom några utflykter, se förslag:

 

  • Möte med delfiner-3 h tur till havs.  Continental frukost ingår. Kostnad 1090 sek per person
  • Djuphavsfiske-heldag i delad båt. Avgår tisdag, torsdag eller lördag. Frukost och lunch ingår. Kostnad 2400 sek per person
  • Katamarantur-heldag till havs inkl snorklingstopp. Mat och drycks inkluderat. Kostnad 1195 sek per person
  • Vilda södern-Privat guidadtur i Black River Gorges National Park. Kostnad 1315 sek per person inkl entréeavgifter

Fler erbjudanden Mauritius

Fler hotell och resorts Mauritius