Rofyllda Seychellerna


Upplev Seychellernas vackra ö-rike

En upplevelserik och skön resa med hög kvalitet till Seychellerna. Ni ska uppleva två av de charmiga öarna, och kombinationen är perfekt då ni först får flyga – bara det är en upplevelse i sig självt! – till Denis Private Island. Här bor ni i 4 nätter, bortkopplade från verkligheten, och med 100% barfotalyx. Njut av fantastiska måltider, ljuvlig lång skön sandstrand och fint husrev att snorkla vid. Klimatet är fint året om, räkna med ca 30 grader medeltemperatur året om och varma ljumma vindar från Indiska Oceanen. Regnperioden är från december till januari.

På Denis Private Island njuter man av lugn och ro, man snorklar, man solar vid poolen, man går långpromenader på stranden och man cyklar runt ön igenom den grönskande vegetationen som finns på ön. Här finns även jättesköldpaddor, mängd fågelarter och möjlighet till fiske.

Efter 4 nätter här på Denis Private Island tar flyget er tillbaks igen till Mahe och där väntar transfer till en av öns mest charmiga och nyöppnade resorten, Carana Beach Resort.

Bredvid en liten pittoresk strand på nordöstra kusten av Mahé, ligger en ljuvlig pärla, Boutique Carana Beach Resort. Här råder en blandning av modern inredning och traditionell Seychellerna arkitektur kombinerat med en modern, chic känsla. Här varvar man ner, njuter av det goda köket och utforska stränderna, regnskogen och kanske paddla kajak i mangroveträsken. Vill ni åka till andra öar kan man förlänga resan och krydda med fler öar.

Seychellerna bjuder på några av världens vackraste vitaste sandstränderna som kompletteras av små, fina badvikar och bildar ett badparadis utan motstycke tillsammans med det turkosblåa vattnet.

Den här resan inkluderar det bästa av Mahe och Denis Island med charmigt boende som är mycket uppskattat av våra resenärer och oss själva. Den stora fördelen är kontrasterna! Mahe som är huvudön där man vandrar och går på upptäcktsfärd bland bergen och på stränderna. Denis Private Island med lugn och ro, och fantastiska färger med grönskande trädgårdar och naturskog med turkosfärgat hav.

Erbjudande:

 • Flygresa t/r Stockholm/Göteborg/Köpenhamn
 • Välkomst av vår representant på Mahe
 • Flygbiljett tur och retur till Denis Private Island
 • 4 nätter på Denis Private Island i beachbungalow inkl. helpension
 • 4 nätter på Carana Beach Resort i beachbungalow inkl. frukost
 • Transfer på Mahe från flygplats till hotell t/r
 • 24 timmars jourservice
 • Incheckat bagage 1 styck per person
 • Måltider ombord på planet
   

Pris från 42 990 kr per person (ord pris 49 740 kr per person)


Gör så här:

Kontakta Hummingbird Lifestyle Travel på 031-819830 för mer information och bokning eller maila bokning@hummingbird.se

Tidigare resenärer säger:

Seychellerna Carana Beach 4

Resan var fantastisk, tack för all hjälp!

Underbar plats med fantastiska boenden med personal som var på helt rätt plats.

Alla öar var fantastiska på sitt sätt så vi kan faktiskt inte säga vilken som var vår favorit. Den bästa dagen på resan var när vi cyklade runt på Denis Private Island och upptäckte ön på egen hand, kändes verkligen som robinson cruise, det lever vi fortfarande på.

 

Återigen, tack för all hjälp och när det är dags för nästa resa hör vi av oss igen😊

 

Med vänlig hälsning

Britta och Lars Sigurdsson

Du kanske även är intresserad av: