Northolme Resort Spa 8 nätter


Resa till Seychellerna och upplev exotiska stränder

Lyxigt boende på Seychellerna med makalös utsikt

Bjud med kärestan eller familjen till Seychellerna. En resa som just nu bjuder på mycket värde för pengarna, till exempel gratis transfer och fri uppgradering till halvpension för hela familjen.
Ni flyger till största ön på Seychellerna, Mahe och där väntar en kort transfer med privat bil från flygplats till hotellet som ligger med fantastisk utsikt på västkusten av Seychellernas största ö Mahe.

Väder och klimat är stabilt året om, räkna med runt 30 grader medeltemperatur med ljumma vindar från Indiska Oceanen. Regnperioden är från december till januari. Önskar ni dock förlänga resan några nätter här på denna ö, för att hinna utforska stränderna, regnskogen och kanske paddla kajak i mangroveträsken, kan vi ordna detta för er. Vill man åka till fler av de 115 öarna som tillhör Seychellerna kan vi hjälpa till att ordna en ö-hopp resa, läs i så fall mer här:  Ö-hopp på Seychellerna

Gör er redo för en avslappnad varm och behaglig semester på en av de mest vackraste destinationer. Frodig grönska, världsberömda stränder och varma Indiska Oceanen väntar på er. Här på Mahe ska ni bo på Hilton Seychelles Northolme Resort and Spa som erbjuder en fantastisk infinitypool, superbt läge med makalös utsikt över Indiska Oceanens turkosa vatten samt här finns också ett modernt fitnesscenter och gym, för dig som vill hålla dig i form. vakna upp i den stora sköna sängen till ljudet av vågorna som rullar in över stranden.

Här njuter ni av både kreolska och internationella måltider men ni kan även välja att äta en romantisk middag på stranden,  med levande ljus och fötterna djupt nerborrade i den ljumma sanden. Härifrån har ni lagom avstånd till huvudstaden Victoria (som mer är som en liten by), samt till Botaniska Trädgården ca 8 km. Vill ni följa med någon vandring är det perfekt att göra det på Mahe, då det finns många vandringsleder här. Katamaranturer, segling, dykning och varför inte hyra bil och upptäcka ön på egen hand?

 

 • Flygresa tur och retur Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Mahé
 • Välkomst av vår representant på Mahe
 • Flygplatstransfer
 • 8 övernattningar på resorten Northolme Resort and Spa
 • Frukost varje dag ingår
 • Ljuvliga middagar varje kväll (ingår utan kostnad i denna kampanj)
 • 24 timmars jourservice
 • Incheckat bagage 1 styck per person
 • Måltider ombord på planet
   

Pris från 28 990 kr per person (ordinarie pris är 34 990 kr per person)

Prisexempel gäller resor i mars 2021

Du kanske även är intresserad av

Fler inspirationsresor