Kryssningsresa ”Edge” i Karibien


Kryssa med Celebrity till Karibien Hummingbird Lifestyle Travel

Kryssa med nya EDGE i Karibien i vinter.

Just nu bokar vi för högtryck nya fartyget Edge som kastar ankar för första gången 9 december 2018. Denna 7-nätters kryssning avgår Fort Lauderdale och kommer att kryssa i både östra och västra Karibien.

Detta nya fartyg etablerar en helt ny fartygsklass. Fartyget kommer att förändra kryssningsupplevelsen med helt ny design och med dess unika 3D teknologi har Celebrity Cruises designat ett av världens mest avancerade kryssningsfartyg, välkommen om bord på
Celebrity Edge.
Den stora nyheten är ”the Magic Carpet” som är en slags glasveranda som förflyttar sig mellan däck 2 och 16. dvs funktionen kan ändras beroende på vilket däck verandan används på. På däck 16 kommer the Magic Carpet vara en läcker specialrestaurang med fantastisk utsikt. På däck 14 blir det en förlängning av poolområdet och på däck 5 förlängs restaurangen. På däck 2 kommer «The Magic Carpet» att vara en ny plattform för att gå i land och härifrån kommer nya luxuösa tenderbåtar att transportera gästerna i land.

Celebrity Edge tillhör en helt ny och unik fartygsklass som ger dig en kryssningsupplevelse med banbrytande design och teknologi. Bland annat ska gästerna kunna använda sin smartphone både som nyckelkort, att tända och släcka ljuset i hytten samt beställa allt från utflykter, yoga till frukost på sängen.

Fartyget kommer att avgå fort Lauderdale i Florida och vill ni kombinera kryssning med en kul och spännande Florida upplevelse kan det rekommenderas skarpt. I detta paket ingår flyg tur och retur och 1 hotellnatt i Miami/Fort Lauderdale samt en 7-nätters kryssning med helpension och dryckespaket.

Ombord på Celebrity Cruises fartyg känner du dig alltid mycket omhändertagen. Ypperligt bra service, med bra standard på hytter och fartyg och underbar mat. Fartyget Edge är ett helt nytt innovativt och fräscht fartyg som kommer göra din kryssningssemester till en underbar upplevelse.

Komplett pris med både kryssning, flyg och hotell samt flygskatter ingår.

Priser från 19 970:- per person (ord pris fr 22 970kr pp)

Kryssningen avgår från 9 december och fram till april 2019, olika datum och olika rutter, så hör med oss om den rutt som ni är mest intresserad av.

Adge

Kryssningspriset inkluderar:

 • Flyg tur och retur inkl. skatter/avgifter
 • 2 hotellnätter i Miami / Fort Lauderdale innan kryssningen
 • Kryssning 7 nätter
 • Utsideshytt
 • Helpension
 • All underhållning ombord
 • De flesta aktiviteter ombord
 • Hamnskatter och avgifter inkluderat
 • Dryckespaket ingår
 • 1 000kr rabatt avdragen från priset redan (för Handelsbankens gäster)
 • Inträde till Lounge på flygplatsen ingår (en per person) för Handelsbankens gäster

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av plats. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler heta erbjudanden