Karibienkryssning från Miami i vinter


Byt ut kalla och mörka vinterdagar till en varm och avkopplande kryssningssemester i Karibien. Följ med på en resa som tar dig till Miami med flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, boende två nätter i Miami Beach samt en 7-nätterskryssning ombord på 4-stjärniga MSC Divina. Under resan upplever du destinationer som S:t Marteen, Puerto Rico och Bahamas.

Erbjudande till dig som är kund hos Handelsbanken, ditt pris är från 13 990 kr (ordinarie pris är fr 14 490 kr) 

    • Flyg tur och retur från STO/GOT/CPH – Miami
    • 2 nätter i Miami Beach på 3-stjärnigt hotell innan kryssningen*
    • Kryssning 7 nätter i vald hyttkategori
    • Helpension ombord (frukost, lunch, middag och snacks)
    • Serviceavgift till personalen ombord

Priset är ett frånpris del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. *Skräddarsy din resa med fler nätter i Miami innan eller efter kryssningen. Kontakta oss för prisinformation. Med reservation för slutförsäljning.

MSC Cruises

Italienska MSC Cruises, har på bara några år blivit ett mycket uppskattat kryssningsrederi bland skandinaver. Rederiet MSC är världens näst största containerrederi och kryssningsverksamheten började redan på 70-talet. Numera finns endast ett, fortfarande populärt, lite mindre kryssningsfartyg kvar från ”förr” medan MSC Cruises har låtit bygga flera nya, toppmoderna kryssningsfartyg under 2000-talets stora expansion. Här finner du mycket rekreation ombord med spa, poolområden och mycket mer!

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med MSC Cruises?  Kryssningar med MSC Cruises innebär kryssningar med smakfullt inredda fartyg. Stilen är europeisk, främst italiensk, med ledigt elegant atmosfär. Mat och service håller hög klass, utbudet av aktiviteter ombord är stort och högtalarutropen är mycket begränsade.

För vilka passar en MSC-kryssning bäst?  Par och ensamstående i alla åldrar som uppskattar europeisk – främst italiensk – atmosfär ombord. MSC Cruises är även ett lämpligt val för barnfamiljer! Rederiet erbjuder ofta mycket förmånliga specialpriser.

MSC Divina

Inspirerad av Sofia Loren är MSC Divina utrustad med all elegans och glamour man kan önska från den gyllene eran av kryssningsresor. En rymlig, ultramodern inrättning som skämmer bort dig med underbar komfort och ett stort urval sport- och fritidsanläggningar, plus underhållning i världsklass.

Njut av enorma fartyget, dess elegans och detaljrikedom. Från MSC Divinas riktiga stentorg till hennes teater i Broadway-storlek. Från de eleganta trapporna med Swarovski-kristaller till lugnet vid Infinity Pool, som sträcker sig ut till havs, och horisonten i bakgrunden.

Upptäck det härliga MSC Aurea Spa, hälsocentret ombord, och det rymliga och exklusiva MSC Yacht Club med dess specialbeställda konstverk. Välkommen ombord på en kryssning lik ingen annan i den spektakulära flytande staden som är MSC Divina – ett utmärkt semestermål i sin egen rätt, som erbjuder någonting spännande för alla, hela tiden.

Läs mer om fartygets hytter här

Gör så här
Boka på telefon 031 – 81 98 30 eller maila Hummingbird Lifestyle Travel på bokning@hummingbird.se,

Handelsbankens kunder får 500 kr rabatt per person på denna resan.

Hummingbird Lifestyle Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17, Göteborg
Telefon: 031-81 43 10
Mail: bokning@hummingbird.se
www.hummingbird.se

[vc_posts_grid loop=”size:4|order_by:rand|post_type:post|categories:56″ grid_columns_count=”2″ grid_layout=”title|link_post,image|link_post,text|excerpt,link” grid_thumb_size=”full” title=”Fler erbjudanden”]