Half Moon Blue Hotel


hum_pippi_3stor

Half Moon Blue

Half Moon Blue med utsikt över havet, bara några steg till den privata lilla stranden. Även detta hotell har Gloria Jones-Knapp skapat. Gloria har framgångsrikt förvandlat detta 150 år gamla hus till ett mysigt boutiquehotell. Byggnaden är känd som ”The Old Donkey Cart House” som tidigare ägdes av kung George V, och byggdes i mitten av 1850-talet.

Half Moon Blue Hotel erbjuder åtta sviter och ett spektakulärt Penthouse med utsikt över havslinjen.
Rummen har som standard: Himmelssängar, luftkonditionering, 38″ flatscreen-tv, DVD/CD, direktvalstelefon, värdeskåp med plats för laptop, kyl och minibar, kaffe-och tebryggare, badrum med dusch, fria badrumsartiklar. Fritt Wi-Fi på alla rum.
Inredningen i de rymliga rummen ställer in ditt humör för lugna och lata dagar och romantiska, exotiska nätter. Dess koloniala stil med jalusifönster, dörrar öppna mot balkongen och rottingschäslonger skapar den perfekta platsen för allt du kan önska dig …

Hotellet ståtar även med en mysig pool, den läckra baren Some like it hot och restaurangen Cafe Havana. Här är det som bäddat för en vilsam semester i all diskretion!

Antal rum 9
Restaurang Ja
Bar Ja
TV Ja
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Nej
Gym Nej
Butiker Ja
Avstånd strand 50 m
Minibar/kyl Ja

Fler hotell & resorts Tobago

Inspirationsresor