Två öar på Maldiverna


Kombinationsresa- två öar på Maldiverna

En ökad trend är att kombinera fler av öarna på Maldiverna!

Vi har ett par guldkorn till er som både söker ett mekka för dykare, autentiska resenärer och budgetmedvetna följt av en plats där ni blir ordentligt bortskämda och omhändertagna.

Om Boutique Beach Club

Boutique Beach är ett mycket trevligt litet hotell med bara 6 rum och som drivs av Romney och hennes team som får en att direkt känna sig välkommen som gäst här. Detta lilla hotell ligger precis vid Dhigurah Beach som är en 3 km lång härlig vacker strand. Stranden är smal och ligger längs med hela ön och kantas av palmträden som hänger ut över Indiska oceanens turkosa vatten och sköldpaddorna trängs bland de färgglada fiskarna i husrevet som ligger precis utanför stranden.  På ön finns några små lokala restauranger och butiker. Strosa runt och njut av lugn och harmoni när ni möter den vänliga lokalbefolkningen.

Rummen på Boutique Beach är som namnet låter, boutiquestil. Rymliga nyrenoverade rum i turkosa färger, med balkong, och med utomhusdusch! Från takterassen får man en ljuvlig utsikt över Indiska Oceanen och här uppe på takterassen serveras också middagen. Hotellet erbjuder internationell mat och här finns solterass, inhouse projektor för att titta på videoklipp och bilder tillsammans med andra gäster, gratis wi-fi på hela hotellet.

Efter en skön natts sömn väntar en fantastisk frukostbuffe, med färska frukter, vitamindrinkar och allt vad man kan önska sig till frukost, allt tillagat med stor kärlek av kocken Buddhika.
All Inclusive ingår för alla gäster vilket innebär frukost, lunch och middag samt dryck. Alkoholhaltiga drycker serveras inte här då lagen inte tillåter alkoholservering på hotellen som ligger på lokala öar.

 Om LUX* South Ari Atoll

LUX South Ari Atoll är ett förstklassigt resort i samma atoll som Boutique Beach. Ön Dhidhoofinolhu är en av Maldivernas största och har en 4 km lång och vacker paradisstrand och här trivs par, familjer och större sällskap. Alla får sin plats i solen.
De 193 villorna ligger utspridda på ön och på pålar i vattnet som alla har halmtak, fönster från golv till tak och modern och ljus inredning. Många villor har egen privat pool.
Spa, tennisbanor, gym och barnklubb finns för den som vill vara aktiv på land. Ger ni er ut till havs så missa inte att mata stingrockor, dyka med valhaj, snorkla med sköldpaddor eller bara guppa runt och titta på alla färglada fiskar.
Här finns 7 olika restauranger och 3 barer att välja bland. Hotellet erbjuder både tillägg för halvpension eller All Inclusive.

South Ari Atoll

Denna atoll är extra känd för möjligheten att snorkla och simma med valhajarna, året om. Här har skådats 317 valhajar varav bara 8 är honor och resten hannar. Medellängden på valhajarna är 5.92 meter. Mantorna finns också här i området eftersom de trivs bra med att äta all plankton som finns i lagoonen och närliggande Rangali. Här finns vidare 15 rev och BB Dive (Boutique Beach’s egen dykklubb) ser fram emot att få visa alla gästerna de bästa dyk- och snorkelplatserna som finns på Maldiverna.

 

Erbjudande

  • Flygresa från Skandinavien tur/retur i ekonomiklass
  • Alla flygskatter och avgifter
  • Incheckat bagage samt måltider ombord
  • Flygplatstransfer med inrikesflyg Male – Villa Airport tur och retur samt båt 20 min till Boutique Beach
  • 5 nätter i Double Deluxe på Boutique Beach med All Inclusive utan alkohol
  • Båttransfer från Boutique Beach till LUX South Ari Atoll
  • 5 nätter i Beach Pavillion på LUX South Ari Atoll med All Inclusive
  • Sjöflyg från LUX South Ari Atoll till Male

Är ni ett sällskap där någon vill dyka och någon vill snorkla? Ingen fara, ni kan bo tillsammans, åka på samma turer men någon dyker och någon snorklar på samma revplats. Dykning mot ett litet tillägg beroende på hur många dyk/dag.

Pris från 33 490 kr per person

Priset är ett frånpris del i dubbelrum. Välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Fler erbjudanden på Maldiverna

Fler inspirationsresor