Fly & Cruise


Fly and Cruise med Hummingbird Lifestyle Travel

Fly & Cruise – Paketresor med kryssning och flyg inkluderat

Vi på Hummingbird paketerar din drömresa med den perfekta kryssningsupplevelsen och den bästa flyganslutningen – med en stor meny att välja från!

 

Fly & Cruise är det perfekta sättet att få en bekväm kryssning och resa med önskad komfort och resrutt. Med vårt stora nätverk, kan vi alltid erbjuda ett paketförslag som uppfyller dina förväntningar och krav på en bekväm och prisvärd kryssningssemester fullt ut! I några fall finns även möjligheten till en flexibilitet att boka extradagar på flygdestinationen där du kan börja eller avsluta med sköna, upplevelserika dagar som gör din kryssningsresa ännu mer upplevelserik! Kontakta oss för mer information. För full flexibilitet – sök under ”Cruise & Stay”.
När du bokar via oss på Hummingbird Lifestyle Travel, vet du att du reser med de bästa kryssningsrederierna. Låt våra kryssningsexperter hjälpa dig med din kryssning, så blir du garanterat nöjd! Vi finns alltid beredda att hjälpa dig med rätt kryssning för just dina önskemål och smak. Se kontaktrutan uppe till höger på sidan.
Välkommen till oss!

Erbjudanden - Fly & Cruise

Du kanske även är intresserad av