Fakta om husbil Australien

July 22, 2020

Fakta om husbil Australien

Innehåll

Hyr en husbil i Australien! 

Höjdpunkter:

  • Flexibel rundresa med husbil – var din egen reseledare
  • Utforska vackra östkusten från Sydney till Cairns
  • Upplev några av Australiens vackraste nationalparker
  • Sola, bada, dyk och snorkla i tropiska paradis
  • ReefSleep – möjlighet att övernatta vid Stora Barriärrevet
  • Fri och flexibel husbilsresa i Australien

Är du nyfiken på Australiens vackra östkust och tropiska norr? Kuststräckan mellan Sydney och Cairns är en av Australiens mest populära rutter. Här ger vi förslag på hur du kan utforska den helt på egen hand, med husbil.

Under resan upplever du flera av Queenslands absoluta höjdpunkter, till exempel Stora Barriärrevet, vackra Whitsunday Islands och mäktiga nationalparker som Hinchinbrook och Dorrigo Plateau. Se dagsprogrammet här som ren inspiration, där du kan hämta idéer om sevärdheter och aktiviteter längs vägen. Väl på plats bestämmer du själv rutten.

I vårt förslag reser man mellan Sydney och Cairns med det går självklart bra att resa mellan vilka områden man vill. Man kan hämta ut husbilen i till exempel Brisbane och lämna den i Melbourne eller, Sydney och Adelaide. Hela upplägget kan anpassas exakt efter dina önskemål. Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy din husbilsresa i Australien.

Denna resa passar både stora och små, och för barnfamiljer är priset extra fördelaktigt. Denna resa är också perfekt för dig som vill resa helt fritt och ha allt obokat. Det finns gott om campingplatser att välja

När du planerar att hyra husbil i Australien är det några saker du bör tänka på.

Körkort

Du måste ha ett internationellt körkort. Du kan beställa ditt internationella körkort hos Motormännen. Tänk på att beställa i god tid före avresan.

Ålder

Du måste vara minst 21 år och ha ett giltigt körkort för att hyra bil i Australien. Är du 75 år eller äldre rekommenderar vi att du tar med ett läkarintyg som intygar att du är vid god hälsa och kan köra bil.

Deposition

Depositionen för husbilar är 250 AUD. Dessa pengar återfås när du återlämnar husbilen i felfritt skick.

Obs! Minimihyra för husbil i Australien är 7 dagar.

Relaterad Resor

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!