Exotiska resor

October 9, 2020

Exotiska resor

Innehåll

Exotiska resor

längtar du efter sol, värme och vita stränder samt exotisk natur och kultur? Välj bland flera olika exotiska resmål och förverkliga drömmen som du så länge drömt. Nu har du möjligheten att boka en till Seychellerna precis så som du vill ha den, ett fantastiskt ö-rike öster om Afrika som består av 115 olika öar. Kanske är det annars Maldiverna som lockar med sitt härliga strandliv och underbara snorkling. Det finns mycket att välja på och kan ibland vara svårt att veta vad som passar er. Vill ni bjuda med familjen och kanske åka flera generationer är Mauritius ett helt perfekt resmål att besöka. 

 

Gör en resa till Seychellerna och upptäck de större granitöarna Mahé, Praslin och La Digue. Maldiverna består av många fler öar, totalt cirka 1 190. Med en resa till Maldiverna har du chansen att utforska inte bara huvudön Malé utan även någon av alla de andra öarna. Hitta din egen paradisö! Sol, bad, värme och sköna dopp i betagande vacker miljö. Välkommen till en exotisk del av världen! Bland alla exotiska resmål kan du också välja en av flera resor till Mauritius. På Mauritius har du möjlighet att få se endemiska djur- och växtarter och djur och växter som inte finns någon annanstans i världen. Exotiskt ö-liv när det är som allra bäst.

Table of Contents

Exotisk miljö

En resa till Maldiverna är drömresan nummer ett för många med behagligt klimat, härlig miljö och ett oerhört vackert korallrev som lockar. Resor till Mauritius är också populärt, inte minst för dess unika natur. Bland alla fantastiska exotiska resmål finns det även de som väljer en resa till Seychellerna.

 

Ett resmål som bjuder på fantastiska naturscenerier, gästvänlighet, fina sandstränder och sköna bad i turkosblått vatten. Här finner du några av världens vackraste stränder inbäddade bland granitklippor. Här är allt som bäddat för en ljuvlig semester på tu man hand med den allra käraste, vännerna eller hela familjen.

Kanelträd och kokosnötter

Välj en av flera resor till Mauritius för en romantisk semester i exotisk miljö. Upplev skönheten på nära håll, vandra runt i Pamplemousses botaniska trädgård och betrakta alla ljuvligt vackra blommor. Doften är gudomlig! Gör en resa till Seychellerna, se och känn doften av äkta kanelträd och smaka en efterrätt gjord av den speciella dubbelkokosnöten.

 

En resa till Maldiverna är garanterat också en resa full av välbehag för alla sinnen. Upplev blommande bougainvillea och hibiskus i naturlig miljö. Exotiska resor med doften av exotiska blommor och smaka av exotiska, färska, saftiga frukter.

Många möjligheter

Välj bland exotiska resmål för den perfekta drömresan – för det är ni värda. Upplev den totala avkopplingen tillsammans med en resa till Seychellerna eller en resa till Maldiverna. Eller varför inte titta på utbudet av resor till Mauritius?

 

Kombinera häpnadsväckande naturupplevelser, höga berg och djupa dalar, med det lugna sköna livet på stranden. Njut av sköna bad, sol, värme, fantastiska dykupplevelser, god mat, färsk frukt, läskande fruktjuicer, dans och musik. Detta är chansen till en av ert livs absolut bästa resor någonsin. Skapa er egen drömresa utifrån era specifika önskemål.

Experter

De exotiska resor som vi är experter på är bland annat resmålen och öarna i Indiska Oceanen, såsom Seychellerna, Maldiverna, Mauritius, La Reunion och Sri Lanka såväl som underbara Karibien/Västindien där vi är experter på inte mindre än 18 öar.

 

Australien, Nya Zeeland, Fiji och Cooköarna är en mycket populär och växande del av våra resmål. Lockar både familjer och par, som länge drömt om att förverkliga sin resedröm att resa till andra sidan jordklotet.

 

Välkommen med din förfrågan så lovar vi att vi ska ta fram ett inspirerande reseförsl.

 

Relaterad Resor

Allt Resor
Generös rabatt
Transfers ingår
'-5200kr pp

Familjeresa till Seychellerna

12 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar. En resa för hela familjen.

Fr. 27 990 SEK
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK
8% RABATT
Två öar
Äventyr hyrbil
Sol & bad

Mauritius & La Reunion

8 dagars bilrundresa på La Reunion med 5 nätter på boutiquehotell på Mauritius.

Fr. 43 550 39 990 SEK
10% RABATT
Djur och Natur
Rundresa
Maldiverna lyx

Sri Lanka & Maldiverna

Sri Lankas natur och djurliv kombinerat med lyxiga Maldiverna, en resa på 12 dagar.

Fr. 49 850 44 950 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!