Resor till Tobago

Egen villa på Tobago
Fr. 27 995 SEK
Egen lyxvilla
Bra läge på ön
Infinity Pool

Skön familjeresa till Tobago med boende i privat lyxig villa Stonehaven med pool på 14 dagar.

Antigua & Tobago
Fr. 36 990 SEK
Stränder & Sol
Boutiquehotell
Två Karibienöar

Kombinera Antigua och Tobago på 2 veckor, en oslagbar Karibien kombinationsresa.

Coco Reef på Tobago
Fr. 32 900 SEK
Cocos Reef
Strandhotell
Bästa läget

Bo på Tobagos främsta strandhotell, 14 dagars resa som ger dig en minnesfylld semester.

Skön resa till Tobago
Fr. 19 990 SEK
Geunin ö
Bacolet Beach
Halvpension

Njutningsfull resa till Tobago på 10 dagar med boende på Bacolet Beach Club.

Stränder, musik & livsstil
Fr. 16 990 SEK
Geunin ö
Strandhotell
Natur & strand

Äkta Karibisk atmosfär och aktiviteter får ni på denna 9 dagars Tobagoresa.

Tobago från norr till söder
Fr. 26 970 SEK
Oexploaterat
Strandhotell
Sol & Bad

Kombinationsresa med boende på två charmiga hotell på Tobago, 14 dagars resa med flyg.

Resor till Tobago – Avslappnad livsstil med äkta karibisk atmosfär

Tobago är en av Karibiens mest avslappnade öar, och man är rädd om sin vackra regnskogsnatur. Att göra så litet som möjligt är det som gäller här på Tobago. Här finns små mysiga boutiquehotell de flesta privatägda och med bra läge längs med stränderna. Under resan till Tobago går du ner i varv och njuter av en avslappnad atmosfär med vågskvalp, sol, bad och palmer som susar. En mycket vänlig befolkning som hälsar dig varmt välkommen hit. Allt omslutet av en naturskön miljö och många oexploaterade stränder med mycket att upptäcka!

Om Tobago

Tobago har ett mycket behagligt klimat med ca 28-30 grader året runt, ön ligger också utanför orkanbältet. Här njuter man självklart av de underbara stränderna, det klara vattnet, den avslappnade livsstilen och de sköna musik tonerna. Hit åker du för att varva ner och uppleva den äkta karibiska atmosfären. Här fångar du dagen och njuter, men den lite mer nyfikne har även mycket att upptäcka! Ett mycket populärt ställe är Buccoo Reef dit många tar sig för att snorkla och dyka.

Lätt att uppleva på egen hand

Tobago är endast 30 kvadratkilometer och är lätt att ta sig runt på egen hand, antingen med taxi, hyrbil eller lokalbussar. Taxi med överenskommet pris, är det kanske smidigaste och bästa sättet! Naturligtvis är det också möjligt att besöka Tobago som en del av en kombinationsresa.

När är det bäst att åka hit?

Om du reser hit i perioden maj – september, finns möjligheten att du får vara med om en alldeles särdeles naturupplevelse. Den här tiden kommer havssköldpaddorna upp på stranden för att lägga sina ägg. Du kan uppleva detta skådespel på Turtle Beach och Grand Courlan Bay. I början på sommaren lägger sköldpaddorna äggen och ett par månader senare kläcks ungarna som sedan tar sig ut i havet.

Upplevelser

Ett måste här på Tobago är att göra en utflykt till de frodiga regnskogarna med alla dess vattenfall och djurliv, ett exempel är Tobago Forest Reserve – Nationalparken med mer än 200 fågelarter att visa upp och de magiska vattenfallen vid Rainbow Falls mitt i den tropiska regnskogen, är ytterligare ett par exempel på många naturupplevelser du kan få här! Ett annat förslag är att besöka Asa Wright Nature Centre som ligger på grannön Trinidad, hög beläget ca 360 m över havet.

Trinidad & Tobago

Både Trinidad och Tobago är ett paradis för dig som är fågelskådare, och det är inte för inte som man kan kalla detta land för the land of the Hummingbird – därav vårt namn Hummingbird Lifestyle Travel.

Vill du fiska? Här finns gott om möjligheter till djuphavsfiske, om det lockar att fiska tonfisk, svärdfisk, barracuda, haj, marlin med mera.

Fakta om Resor till Tobago
Valuta

Trinidad Tobago Dollar eller USD.

Klimat

Behagligt året om med temperaturer på 28-30 grader. Ligger utanför orkanbältet vilket gör Tobago till ett året runt resmål.

Visum

Behövs inte för nordiska medborgare.