Resor till La Reunion

Golfresa till La Reunion
Fr. 31 500 SEK
Golf
Två utflykter
Femstjärnigt

Upplev magiska La Reunion med utflykter och tre dagar golf! Även helikoptertur ingår!!!

Vandra på La Reunion ”Small crossing”
Fr. 19 990 SEK
Vandring
Naturupplevelse
Äventyrligt

Utforska exotiska La Reunion, vandringsresa med boende på charmiga hotell, en paketresa på 8 dagar.

Exotiska La Reunion
Fr. 27 990 SEK
Rundresa
Boutiquehotell
Äventyrligt

Utforska exotiska La Reunion på egen hand med hyrbil och charmiga hotell, en paketresa på 10 dagar.

Mauritius & La Reunion
Fr. 31 990 SEK
Två öar
Äventyr hyrbil
Sol & bad

8 dagars bilrundresa på La Reunion med 5 nätter på boutiquehotell på Mauritius.

Resor till La Réunion

Här slösar naturen med sin skönhet och dramatik.

La Reunion är en fransk ö som ligger i Indiska Oceanen. Ca 80 mil öster om Madagaskar och bildar ett ö-rike tillsammans med Mauritius och lilla grannön Rodriques, Maskarenerna. La Reunion är ca 6 mil lång och 4 mil bred och är en perfekt ö att upptäcka på egen hand med hyrbil.

La Réunion lockar den aktive eftersom naturen är vacker och inbjuder till vandringsupplevelser och upptäcktsfärd på egen hand. Glöm inte ta med vandringskängor och sköna kläder för en aktiv semester.

Som du redan förstått är La Réunion som upplagt för dig som vill ha en semester med lite äventyrligare profil. Som uppskattar det vackra, det dramatiska – men ändå vill ha fina möjligheter till avkoppling och avslappning. För dig med upptäckarlust. Ett bra sätt att få en helhetsbild av La Réunion, är att börja med några dagars upptäcktsfärd med hyrbil.

La Réunion bjuder på ett behagligt klimat, spektakulär natur och vackra stränder. Ön domineras av sina vulkaner och det finns möjlighet att ta en helikoptertur bland dalar och toppar.Upplev hisnande bergsvägar, te-och vaniljodlingar och de små pittoreska byarna. Upplev havsbränningar mot de klippiga bergspartierna på kuststräckan, vulkankratrar och mycket annat. En semesterresa som ger dig så mycket att minnas och att berätta om när du kommer hem!

Äventyrlig ö – helt perfekt för bilsemester

På din resa till La Réunion kan du naturligt ansluta dig till det franska sättet att semestra, vilket ofta går ut på just äventyr. Att våga lite mer där kroppen får sig en utmaning som balans till sol och bad. Det ena behöver ju inte utesluta det andra, så varför inte se till att helhetsupplevelsen blir en perfekt balans! Ön är erkänd som en favorit för bergsklättring och vandringar som kan sträcka sig från djungelmiljö till alpin natur.
Terrängen erbjuder också spännande utmaningar för mountainbike eller kanotfärder. Kombinera färder nedför branta stup och klippor med både häftiga vattenfall och turkosblå laguner.

Mer om La Reunion

De vackra vattenfallen som finns här är ett måste att upptäcka och som gör upplevelsen ännu bättre med att paddla kajak, flotte eller riverboarding. Dykningen finner du i St-Gilles-les-Bains, där det finns fina möjligheter till bland annat snorkling och flera andra vattenaktiviteter. Den härligt vita korallstranden sträcker sig 20 kilometer längs med lagunen från Boucan Canot till La Souris Chaude. Unna dig en härlig semester med fantastiska möjligheter till hisnande upplevelser på La Réunion!

Vulkaner och Berg

Den aktiva vulkanen Piton de la Fournaise bjuder på utmanande träning då vägen upp är ganska brant men väl värt besväret när ni kommit upp på toppen. Man kan även till flertalet ta sig med bil, med cykel eller till fots.

Städer och aktiviteter

Städerna ger ett franskt intryck och en av de mest populära byarna Cilaos som bjuder på termalbad på 1200 meters höjd. Andra aktiviteter som är vanliga här är just golf, bergsklättring, dykning, djuphavsfiske och vandring.
Fakta om Resor till La Reunion
Valuta

Euro.

Klimat

Tropiskt klimat med dagstemperaturer 23-28 grader. Varmast dec-april, svalast jun-okt.

Visum

Behövs inte för nordiska medborgare.