Resor till Dominikanska Republiken

Breathless Punta Cana
Fr. 18 990 SEK
Strandresort
All Inclusive
VIP gäst

Breathless Punta Cana Resort & Spa är en komplett lyxresort för vuxna beläget direkt vid stranden.

Kryssningskombination
Fr. 35 800 SEK
Kryssning
Strandresort
All Inclusive

14 nätters Karibien lyx och flärd väntar, i Karibien. Dominikanska Republiken & Kryssning.

Resor till Dominikanska Republiken –

njut av hela Karibien på ett ställe!

Dominikanska Republiken är en av ö-grupperna i Karibien/Västindien som bjuder på lite av varje. Allt från vackra berglandskap till ökenlandskap och med fascinerande arkitektur samt en massa fina stränder. Här finner man även odlingar såsom Kaffe, kakao- och sockerrör. Njut av denna vackra ö och ta gott om tid på dig att upptäcka allt som finns här på denna exotiska ö. Vill du dansa? I så fall har du här världens chans då man dansar både merengue och bachata. Passa på och upplev fler exotiska resor i Karibien och kombinera öarna med varandra. Vi hjälper dig med det praktiska.

Om Dominikanska Repupliken

Här finner du det allra mesta som Karibien kan erbjuda dig som semestertörstande nordbo. Miltals med långa, vita sandstränder, härliga all inclusivehotell och tropisk grönska. Här finns gott om regnskogar, berg och djupa dalar och härlig musik och dans. Missa inte heller den charmiga huvudstaden Santo Domingo med sina många historiska monument och byggnader som vittnar om kolonialtidens era. Under din resa till Dominikanska Republiken får du tillfälle att dansa Merengue. Du kan spela golf eller utöva någon av dina favoritvattensporter. Som du förstår, så är denna destination ett lämpligt resmål för dig som reser till Karibien för första gången. Men förmodligen inte för sista! Här kan alla i familjen njuta och fylla resan med sköna semesterminnen! Här finns många fina familjeresor med All Inclusive belägna på den långa gyllene stranden.

Fler aktiviteter

Gillar du att spela golf, vindsurfa eller kanske rida? Då har du kommit helt rätt. Här finns fina golfbanor, vindsurfing som fungerar utmärkt, kitesurfing eller varför inte upptäcka den vackra naturen på hästryggen?

Landet blev självständigt 1844 efter att ha tillhört Haiti, och varit en spansk koloni. Det talas spanska och valutan räknas i pesos.

Fakta om Resor till Dominikanska Republiken
Valuta

Dominikanska Peso.

Klimat

Varmt året runt med temperaturer 29-32 grader.

Visum

Behövs inte för nordiska medborgare.