Grenada

Grenada & St Lucia
Fr. 42 490 SEK
Två paradisöar
All Inclusive
Lyxigt boende

Kombinationsresa 2 öar – Grenada och St Lucia på 12 dagar med 10 nätter inklusive flyg.

Grenada & Barbados
Fr. 24 990 SEK
Två paradisöar
Hotellpärlor
Stränder & Ro

Kombinationsresa 2 öar – Grenada och Barbados på 16 dagar med 14 nätter inklusive flyg.

Grenada med charm
Fr. 22 990 SEK
Lugn & Ro
Strandresort
Privatägt

Avkopplande och skön resa på 10 nätter till Grenada med boende på vacker strand.

All Inclusive Grenada
Fr. 23 990 SEK
All Inclusive
Golf & Greenfee
Havsutsikt

Coyaba Beach Resort på 8 dagar med bästa läget på Grenada inklusive Golf Greenfee.

Grenada – en oerhört vacker ö med kryddorna i centrum

Denna fantastiska ö har under de senaste 50 åren genomgått små förändringar. Här kan du välja att bo på allt från de exceptionella små boutique hotellen till de stora och praktfulla lyxhotellen.

Om Grenada

På Grenada får du alltid ett varmt mottagande och missa inte några av öns främsta upplevelser. Till exempel att göra en vandring i den tropiska regnskogen och snorkla i världens första undervattenspark, Underwater Sculpture Park.

Du kan plocka kakaobönor ute på fälten tillsammans med farmare och just det här med naturen är det stora dragplåstret till Grenada. Hela ön präglas av ett mycket varierande landskap med höga berg och djupa dalar. Mängder av floder och vattenfall samt kratersjöar och kryddodlingar med Muskot.

Kryddornas ö

Muskot är Grenadas främsta exportvara och doften av denna kan du känna lite varstans på den ön. En av Karibiens öar som också välsignats med ett mycket vackert och kuperat landskap. Under din resa till Grenada finner du också fina stränder och badvikar lite varstans på ön, och Grand Anse Beach är den främsta stranden och är hela 2 km långa.

St George

Skönheten och charmen går också att hitta i huvudstaden St Georges, som räknas till en av Karibiens vackraste städer. Fort George har ett högt läge och ger dig en fantastisk vy över St Georges med sin härliga marknadsplats och grannskapet. Du kommer känna underbara dofter från alla olika kryddor som växer här och det är just denna kryddoft som gett Grenada en alldeles unik atmosfär. Här finns också ett mycket spännande lokalt kök med många specialiteter som är inspirerat av öns olika kryddor.

och choklad

Glöm inte bort att prova den omtalade och smakrika chokladen som görs här.

På Grenada finns alla förutsättningar för en underbar Karibisk semester och det går utmärkt att kombinera med de små öarna Carriacou och Petit Martinique. Kom hit och njut!