Costa Cruises


Costa Cruises – modernt, avslappnat och aktivt

Söker du en kryssning med många aktiviteter, ungdomlig publik och en avslappnad atmosfär som passar barnfamiljen? Då kan Costa Cruises vara ditt val!

Med Costa får du kryssningar med en lättsam stämning med italiensk livsprägel i en färgstarkt designad ombordmiljö. Flottan är modern och har vuxit med minst ett nytt fartyg per år. Det finns mycket aktiviteter för barn i alla åldrar såväl som avkoppling vid någon av poolerna. Maten ombord  i à la carte restaurangerna är italeninspirerad och ger dig angenäma middagsminnen. Upptäck även det otroliga utbudet av Costas utflykter: personliga och skräddarsydda turer, eko utflykter eller paket som är anpassade för hela familjen. Vackra solnedgångar, stjärnklara nätter och varma omfamningar i en mysig omgivning väntar på dig.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Costa Cruises? 

Du reser i sällskap med en yngre publik och fler barnfamiljer än genomsnittet på kryssningar. Livet ombord präglas av många aktiviteter för alla åldersgrupper.

Publiken på de europeiska kryssningarna är huvudsakligen europeisk. Förhållandevis mer tid i hamn än till havs, jämfört med genomsnittet.

För vilka passar kryssningar med Costa Cruises bäst?

Costa Cruises passar yngre och barnfamiljer. Ombord erbjuds barnklubbar och aktiviteter för ungdomar.

Costa Smeralda – miljövänligt fartyg

Costa Smeralda blir världens största kryssningsfartygg och det allra första att drivas med världens renaste fossila bränsle. (LNG (Liquid Natural Gas).
Detta kommer markant att minska fartygets påverkan på miljön. Namnet kommer från Sardinien och från den kända smaragdkusten. Hon blir också det första Costa fartyg i Heliosklassen där varje däck kommer
prydas med fina fotopaneler från välkända platser. Ombord får det plats 6 600 personer och fartyget bjuder på ett stort urval av restauranger, närmare bestämt 11 styck samt en mängd olika faciliteter som kommer bjuda gästerna på en unik och innovativ semesterupplevelse.

JUST NU!

Just nu får du 50% i rabatt på 2. person på utvalda kryssningar i Medelhavet med avresa i perioden 27 mars 2020 – 23 november 2020.

Erbjudanden - Costa Cruises

Du kanske även är intresserad av: