Corona information

June 15, 2020

Innehåll

Information om corona virus och effekt på resa

Det rapporteras intensivt om coronaviruset och dess spridning just nu.

Våra kunders säkerhet är vår högsta prioritet och situationen med coronaviruset ändrar sig kontinuerligt. Vi på Hummingbird Lifestyle Travel håller oss löpande informerade om situationen på de destinationer som vi arrangerar resor till. När det kommer till beslut angående din resa är det Utrikesdepartementets rekommendationer som vi följer.

Vi följer utvecklingen noga och står i daglig kontakt med våra samarbetspartners som vi tack vare mångåriga relation med, kan erbjuda stor flexibilitet när det gäller ombokning och ändring av resor framöver. Vi kan lova att vi gör vårt
yttersta för att minimera eventuella avbokningsförluster genom att flytta fram bokningen där det är möjligt.

Varje situation och bokning är unik men du kan vara säker på att vår höga servicenivå förblir lika hög även i orostider. Du är alltid välkommen att ringa oss om du vill veta mer.

Prioritering

Vi prioriterar just nu att ta hand om våra kunder som för tillfället är ute på sin resa. För dig som har en resa med avresa under den närmaste månaden så prioriterar vi dessa med närmast avresa och sedan arbetar vi oss metodiskt framåt. Vi ber er att ha tålamod under denna period och förtroende för att vi kommer att göra allt för att hjälpa våra kunder.

Vi vill verkligen att ni ska få uppleva er efterlängtade resa med oss och vi tittar just nu på att omboka samtliga kunder till nya alternativ, vilket är vår främsta prioritering just nu.

Avbokning

Som du antagligen förstår så har vi mycket att göra just nu på grund av corona-viruset effekter runt om i världen. Vi vill verkligen att du skulle få uppleva din efterlängtade resa med oss och vi tittar just nu på att omboka samtliga kunder till nya alternativ. Väljer du dock att avstå från din resa och önskar pengarna tillbaka så ber vi om att få återkomma så fort vi har tagit hand om dem kunderna som vill omboka sig i detta läge.

Nybokning

För att du som resenär skall känna dig trygg med att boka resan genom oss, erbjuder vi våra kunder ÖPPET KÖP på alla nya bokningar som görs mellan 10 MARS och 31 MAJ 2020, för avresor till och med 28 februari 2021. Detta innebär att du som kund kan avboka din resa, oavsett anledning, och få tillbaka din handpenning fram till och med 31 MAJ 2020. Detta gäller alla våra resor *, dock kan särskilda villkor gälla för specifika arrangemang samt beroende på val av flygbolag. Prata med oss vad som gäller för just din resa.

Har du frågor kring din resa är du alltid välkomna att höra av dig till oss!

Läs här om våra aktuella erbjudanden just nu

Reseerbjudanden

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!