Como Maalifushi Thaa Atoll


hum_pippi_5stor

Como Maalifushi Thaa Atoll

Längst ner i södra Maldiverna avskilt från alla andra atoller ligger Thaa Atoll, i ensamt majestät och här ligger den enda resorten på atollen, och det är just Como Maalifushi. En underbar upplevelse väntar på dig. Här  kan du få allt du önskar. Läget är rena drömmen, med helt kristallklart vatten, fantastiskt husrev, gourmetmåltider och äventyrliga möjligheter med många aktiviteter om det önskas.

Här finns SPA av världsklass, välutrustat gym, pooler, härlig strand, vattensportsaktiviteter, dykcenter, gratis wi-fi på hela resorten.

Välj bland de 65 villorna i snygg, elegant och ljus design. Beach Suites och Beach Villas ligger med direkt anslutning till stranden och alla har egen pool. Water Suites och Water Villas ligger längs med bryggan och från den privata terassen har du direkt tillgång till havet. Cyklar ingår till varje villa. På rummen finns även TV, CD, Playstation 3, minibar, te/kaffe.

Poolen ligger mellan baren och huvudrestaurangen och är designad för att passa in mellan palmträden. Ta plats i någon av de sköna solsängarna med kraftiga madrasser så ni kan njuta fullt ut. Vill ni ha en fräsch drink eller champagne vid poolen så kommer personalen ta väl hand om er då de är fantastiskt uppmärksamma på gästernas önskemål.

COMO Maalifushi

nås med flyg 60 minuter från Male Airport. Det är som sagt den bästa resorten på Maldiverna för dig som vill komma så långt bort från allt annat som möjligt. En dröm resort för familjer, dykare, par, surfare och bröllopsresor. Missa inte valhajarna och mantorna, ej heller den lilla charmiga obebodda ön, Lavadhoo, för en dagsutflykt.

Att göra

Nattsnorkling, dykning, catamarantur, sköldpadde-expedition, segling, delfinkryssning, kajak och paddleboard, fiske, windsurfing, surfing, flugfiske med mera.

Spa

Missa in att besöka den populära Como Shambhala SPA för att få en traditionell behandling i en av de 8 vattenbungalows med full utsikt över Indiska Oceanen. TIPS! Be dem öppna dörren så ni även får njuta av doft och ljud från havets stilla brus.

Packningstips

Det handlar mer om vad ni inte ska ta med er. T ex lämna telefonladdaren hemma och alla skor. Här är det nämligen barfota som gäller! Ta gärna med dykcertifikat och logbok samt egen mask och snorkel, om ni är snorklingfantaster.

Barn

Barn i alla åldrar är varmt välkomna. Här finns barnklubb, familjevänlig pool och massor med bra aktiviteter för de små.

 

Läs här på vår blogg om ni vill veta hur en dag på Como Maalifushi kan se ut: En dag på Como Maalifushi

Fler hotell & resorts Maldiverna

Erbjudanden Maldiverna