Celebrity Cruises


Celebrity Cruises – Modernt & lyxigt

Här reser du modernt, lyxigt utan att göra avkall på några upplevelser eller ombordattraktioner i en modern och ombonad, välkomnande miljö! Välj upp till 3 fördelar vid bokning till bra priser: GO! Big, Better, Best!

Nu blir Celebrity Cruises kryssningar ännu mer ”All-inclusive” med även wifi inkluderat! Boka en Veranda-, Concierge- eller Aqua Class-hytt i Europa eller Karibien på fartyg med avresa de perioder som anges nedan under Avresa/Fartyg så ingår obegränsat med wifi (begränsat till 1 enhet/inloggning per hytt). Dessutom är även dryckespaket Classic inkluderat i priset för person 1 och 2 i hytten.

 

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Celebrity Cruises?

Kryssningarna präglas av behaglig lyx till mycket förmånligt pris! Man erbjuder fler besättningsmedlemmar per passagerare än de flesta andra stora kryssningsrederier, vilket gör att servicenivån blir mycket hög. All mat tillagas ombord och håller en mycket hög standard. På Celebrity sker få högtalarutrop, vilket ger en lugn och avslappad atmosfär. Däremot finns mycket ombord för den som vill vara aktiv. Celebrity Cruises har på Karibien-, Alaska- och Sydamerikakryssningar en majoritet av amerikanska passagerare medan Medelhavskryssningarna har en övervägande europeisk publik.

För vilka passar kryssningar med Celebrity Cruises bäst?

Söker man en prisvärd kryssning i elegant och stilfull, lite lugnare miljö men ändå med mycket aktivitetsutbud, är Celebrity Cruises ett mycket bra alternativ! Framför allt par som önskar en lyxkryssning

Erbjudanden - Celebrity Cruises

Du kanske även är intresserad av: