Celebrity Cruises fartyg

Celebrity Constellation

1245073688

 

Lanserat: 12 maj 2002
Tonnage: 91,000
Längd: 965 feet
total bemanning: 999
Beläggning: 2,038
Betyg:  stjärnor

Celebrity Constellation har precis blivit uppiffad – vi kallar det ”solsticerad” eftersom vi har tagit in egenskaper från de fantastiska Solstice Class-fartygen.

Hon kan nu uppbåda en spektakulär ny look och atmosfär. Från sekunden du träder in i det magnifika Grand Foyer, eller avnjuter en smakrik köttbit i den sofistikerade Tuscan Grille, eller smuttar på din favoritvodka i den ultracoola, is-toppade Martini Bar – kommer du att känna dig bortskämd och förvandlad också.

Storslagna sviter och hytter erbjuder en lamslående vacker dekor, och platt-TV, men samtidigt har vi behållit vår ojämförbart höga nivå av personlig service. Det är en i högsta grad förfinad upplevelse. Framtagen för dig.

Celebrity Eclipse

1319445803

 

Lanserat: 29 april 2010
Tonnage: 122,000
Längd: 1041 feet
total bemanning: 1,200
Beläggning: 2,850
Betyg:  stjärnor

Sedan Celebrity Eclipse anslöt till flottan år 2010 har hon förbluffat och förundrat även de mest beresta kryssningsresenärerna. Precis som hennes föregångare i Solstice Class, Celebrity Solstice och Celebrity Equinox, kan hon visa upp spektakulära utsikter eftersom 85% av alla hytter har en svepande utsikt från sina verandor. Celebrity Eclipse inhyser Qsine, en restaurang med en unik och lekfull approach till välkända maträtter från hela världen, och även Celebrity iLounge, ett häftigt, modernt internetcafé som erbjuder gästerna det de har efterfrågat – enkel tillgång till internet, inspirerande lektioner och de senaste teknikprylarna. Lägg därtill det gröna gräset på över däcks Lawn Club och den otroligt bortskämmande servicen på AquaSpa, och du kommer aldrig vilja sätta din fot på land igen.

Celebrity Equinox

1352279734

 

Lanserat: 8 augusti 2009
Tonnage: 122,000
Längd: 1041 feet
total bemanning: 1,200
Beläggning: 2,850
Betyg:  stjärnor

Celebrity Equinox fångar själva kärnan av lyxkryssningar. Skimrande av förfining från för till akter kommer hon att överträffa era förväntningar så fort som ni går ombord. Välj mellan tio olika fantastiska restauranger och matserveringar. Slappna av i häftiga och rymliga hytter. Förvåna er över att kunna känna gräs mellan tårna på The Lawn Club, samtidigt som ni åker ut mot havet. Med varje bekvämlighet tänkbar och tillsammans med Celebritys oförlikneliga service kommer ni att få en helt oöverträfflig upplevelse oavsett destination.

Celebrity Infinity

1245075606

 

Lanserat: 3 mars 2001
Tonnage: 91,000
Längd: 965 feet
total bemanning: 999
Beläggning: 2,170
Betyg:  stjärnor

En storslagen måltid i världsklass. En överdådig teater som påminner om det allra bästa från Broadway. Cocktails i en pianobar runt midnatt. Frukost samtidigt som du ser solen gå upp över havet. Vart och ett av det här är verkligheten på Celebrity Infinity. Fartyget är medlem i Millenium Class-fartygen, och Celebrity Infinity är späckat med prestige och elegans. Klätt i polerad marmor, varmt trä och etsat glas gör Celebrity Infinity ett ständigt imponerande intryck. Stora hytter, specialitetsrestauranger och en av världens mest vederkvickande spa-anläggningar till havs är bara några av bekvämligheterna som du kommer att hitta ombord.

Celebrity Millennium

1245132814

 

Lanserat: 1 juli 2000
Tonnage: 91,000
Längd: 965 feet
total bemanning: 999
Beläggning: 2,158
Betyg:  stjärnor

Vad kallar man ett ställe som kan erbjuda restauranger i världsklass, framträdanden i Broadway-stil, ett lyxigt spa och bekvämligheter som kan mäta sig med de mest storslagna hotellen på land? Vi kallar henne Celebrity Millennium; ni kommer att kalla henne magnifik. Att åka på kryssning på Celebrity Millennium, det första av våra fartyg i Millenium-klassen, är en upplevelse som inte kan uttryckas i ord. Vandra runt på hennes däck och se med egna ögon vad dom som har upplevt henne redan vet: Celebrity Millennium är mer än ett fartyg: hon är ett underbart minne som bara väntar på att hända.

Celebrity Reflection

1320847609

 

Lanserat: 1 oktober 2012
Tonnage: 122,400
Längd: 1047 feet
total bemanning: Unknown
Beläggning: 2,886
Betyg:  stjärnor

Det senaste fartyget som ansluter till vår flotta med fartyg av Celebrity Solstice® -klass, är den chica Celebrity Reflection, som är det perfekta sättet att komma iväg – oavsett på vilket sätt du gillar att spendera din tid. Upplev lite lyxig egentid på AquaSpa®, med behandlingar som kommer att ta dig till ett stadium av totalt lugn. Uppe på övre däck finns The Alcoves som ligger på äkta gräs på det fantastiska Lawn Club. Dessa gömställen i cabana-stil är ett perfekt ställe för att varva ned med upp till tre vänner, avnjuta en picknick-korg från någon av våra specialitetsrestauranger, underhållning från iPad® och tillvalsbara spa-behandlingar. Om all den konstnärliga maten har fått dig på ett kreativt humör kan du gå till Art Studio, där en utbildad konstnär finns tillgänglig för att visa dig hur du bemästrar nya hantverk, målning och mycket mer. När dagen är slut kan du besöka den fascinerande och fräscha Molecular Bar för att dricka moderna cocktails, gjorda med hjälp av moderna och spännande blandningsmetoder.

Celebrity Silhouette

1365858175

 

Lanserat: 23 juli 2011
Tonnage: 122,400
Längd: 1063 feet
total bemanning: Unknown
Beläggning: 2,886
Betyg:  stjärnor

Celebrity Silhouette är imponerande med alla egenskaper som finns hos fartyg i Solstice®-klassen – och dessutom några ännu nyare. Spännande förändringar i Celebritys ikoniska Lawn Club ger er fler möjligheter till att varva ned, äta, dricka och umgås ute i friska luften. Gå en målarkurs med en utbildad konstnär från South Florida Art Center i the Art Studio. Fira det smakrika nöjet att grilla utomhus i den nya, interaktiva Lawn Club Grill. Varva ned i er egen tillflyktsort i cabana-stil, The Alcoves. Inomhus kan du gå på ett kulinariskt äventyr på Qsine® där du beställer mat och vin från en iPad®-meny. Upptäck upp till 50 olika ölsorter av internationell klass på det förtrollande Michael’s Club. Och svepande vyer från verandan förhöjer upplevelsen i 85% av fartygets hytter.

Celebrity Solstice

1245133089

 

Lanserat: 23 november 2008
Tonnage: 122,000
Längd: 1041 feet
total bemanning: 1,200
Beläggning: 2,850
Betyg:  stjärnor

Celebrity Solstice kan erbjuda en uppsjö smakfulla attribut i världsklass, som har fått en otrolig mängd lovord.

Här finns den 2000 kvadratmeter stora Lawn Club med äkta gräs, den fascinerande Hot Glass Show framtagen tillsammans med The Corning Museum of Glass, eleganta restauranger som serverar trendsättande maträtter, och ett extraordinärt underhållningsschema, däribland otroligt underhållande teaterproduktioner. Försök hitta det någon annanstans på havet.

Detta häpnadsväckande fartyg kan också erbjuda rymliga hytter och badrum, och ett stort urval boendealternativ, däribland Celebritys återupplivande, spa-inspirerade Aqua Class-hytter.

Celebrity Summit

1245133522

 

Lanserat: 1 oktober 2001
Tonnage: 91,000
Längd: 965 feet
total bemanning: 999
Beläggning: 2,158
Betyg:  stjärnor

Celebrity Summit gör skäl för sitt namn, du kommer att känna dig som om du har nått den absoluta toppen av fina kryssningar. Stor, men ändå med en intim och elegant atmosfär kan Celebrity Summit skryta med all den fina service och bekvämligheter som har gjort Celebrity till förstavalet bland erfarna kryssningsresenärer runt hela jorden. Njut av mat i världsklass som lagas vid bordet samtidigt som du är omgiven av en kosmopolitisk men samtidigt klassisk stil. Fly iväg till det första musikbiblioteket till havs. Sug i dig den naturliga skönheten i the Conservatory och Waterfall Pool. Kom ombord och bestig de stilmässiga höjderna på Celebrity Summit.

Celebrity Xpedition

1245133807

 

Lanserat: 1 januari 2001
Tonnage: 2,842
Längd: 296 feet
total bemanning: 64
Beläggning: 96
Betyg:  stjärnor

Endast Celebrity Xpedition® kan erbjuda den perfekta blandningen av en upptäcktsfärd och världsvan elegans. Res till en av de sista obebodda platserna på jorden – de legendariska Galapagosöarna. Där utnumrerar det otämjda djurlivet resenärerna. Skåla i månljuset och under stjärnorna som vägledde seglare och vetenskapsmän till denna extraordinära ögrupp.

Denna jättestora lyxjakt som tar in 96 gäster, är inte bara designad för resande, utan även för upptäcksfärder. Fartyget åker till Galapagosöarna, som är en av världens sista uråldriga miljöer, sju dagar i veckan, 365 dagar om året. Vår utbildade besättning, miljömedvetna fartygsdesign, och våra naturvetare som är certifierade av Galapagos National Park, hjälper alla till att bevara denna känsliga ögrupp, samtidigt som dom upplyser dig om dess naturliga och evolutionära vikt. Det är en resa som inte är lik någon annan.