Castara Retreats


Castara Retreats Tobago Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_4stor

Här är alternativet för dig som söker ett trivsamt, högklassigt boende med individuell karaktär i det mindre formatet. Du väljer komfortnivå, service och bekvämligheter efter dina egna krav.

Castara Retreats ligger mycket vackert beläget på sluttningen till en ekoresort med en underskön utsikt över Castara Bay, beläget i en skön tropisk grönska med regnskogen i bakgrunden och omgärdad av mangoträd. Boendet i lodgerna och lägenheterna med självhushåll är mycket fint anpassade i stil och utformning, för att på bästa sätt smälta in i den vackra omgivningen. Samtliga är välsignade med en varierande, men underskön havsutsikt. Välj den som passar dina sinnen bäst!

De 16 valen på boende, är alla olika till storlek, varierande utsikt och avskildhet, vilket förstärker den individuella profilen. Med fina referenser från magasinet ”The Guardian” uppskattas boendets varierade utbud från Japanskinspirerade Haikulodger till de mindre men välmöblerade lägenheterna där det finns något för varje smak och budget. För att få din bästa boendeupplevelse som stämmer med dina förväntningar och krav, rekommenderar vi dig att konsultera oss på Hummingbird!

För ett ännu bättre välbefinnande, finns även möjligheter till Yogalektioner och Thaimassage.

Antal rum 16
Restaurang Ja
Bar Ja
TV
Telefon
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool
Barnpool
Hiss
Spa
Gym
Butiker
Avstånd strand 75-100 m
Minibar/kyl Ja

Fler hotell & resorts Tobago

Fler inspirationsresor