Cas Xorc


hum_pippi_4+stor

En dröm som blev verklighet! Ja, så är historien bakom Cas Xorc, som upptäcktes i Sollerdalen 1999 mitt bland apelsinlundar och olivträd. Eldsjälarna vinnlade sig att restaurera och varsamt bygga upp denna slumrande pärla för att skapa sin vision Boutique Hotel & Restaurant Cas Xorc.

Tämligen omgående rönte denna förvandling stor uppmärksamhet bland kundgrupper med särskilt högt ställda krav som samtidigt söker något annorlunda och unikt.

Här bor du högt beläget med en fantastisk utsikt över det natursköna och dramatiska landskapet i en miljö som förstärker platsens historia och samtidigt skänker gästerna en fantastisk atmosfär som gör att man verkligen går ner i tempo och njuter av stunden!

De 15 individuellt inredda rummen präglas av en gedigen och rustik stil med en stark romantisk prägel. Här känner du säkert direkt att det är som att ”komma hem”. Frukosten som du blir serverad, avnjuter du antingen på den stora terrassen med sin vida utsikt, eller inomhus i salongen framför den stora eldstaden. För dig som vill tillbringa vistelsen lite extra privat, finns två Garden Cottages att boka.

Självklart är även de gastronomiska upplevelserna väl i nivå med Ca`s Xorc för övrigt. Här skapas de mest välsmakande anrättningar med Mallorkinska traditioner i botten, förädlat med en modern touch. Här använder man alltid lokala, ekologiska råvaror med det som säsongen lockar med! Från Bodegan plockar man fram de bästa Mallorkinska vinerna, men även de mest attraktiva spanska sorterna.

Cas Xorc är perfekt för dig med höga anspråk som också uppskattar en meditativ miljö en bit utanför de pulserande turiststråken. Ett perfekt ställe att bli vän med sin själ och sina tankar!

Erbjudanden Cas Xorc

Njut av 7 övernattningar på detta minst sagt fantastiska hotell, men betala bara för 5 nätter!

Gäller 3 april till 17 april samt 10 oktober till 31 oktober 2016.

Antal rum 15
Restaurang Ja
Bar Ja
TV Ja
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Nej
Gym Nej
Butiker Nej
Avstånd strand 7 km
Minibar/kyl Ja

Du kanske även är intresserad av: