Bröllopsresor

November 4, 2020

Bröllopsresor

Innehåll

Romantiska bröllopsresor på tu man hand

 

Hand i hand sjunker du och din käresta ner under ytan, magiskt tyst och kärleksfullt, långt ner i det azurblå djupet i en orörd maldivisk lagun. Bland blommande koraller, färgglada fiskar och böljande veck i era bröllopskläder närmar ni er ett improviserat altare. Med ner i djupet har ni också en bröllopsfotograf (också certifierad dykinstruktör) som fotar detta viktiga ögonblick.

 

Ett undervattensbröllop på Anantara Kihavah Maldiverna är en ritual som symboliserar föreningen av två personer, och som en symbol för detta utväxlar ni era vigselringar under havets yta samtidigt som ni även delar syretank – en romantisk upplevelse som är svårslagen!!

 

Tillbaka på torra land igen förvandlas syrebubblorna magiskt till kyld champagne, och den fräscha lilla sjöjungfrun förvandlas till en modern brud och Aquaman blir en brudgum. När ni blivit omhändertagna på bästa sätt av resorten professionella hår- och makeup stylister är det dags att promenera hand i hand förbi de flimrande facklorna ut på en isolerad sandbank där en privat butler, en kock och en sommelier väntar på er och ni får sätta er vid ett romantiskt väldukat bord.

Vill ni lyxa till det ytterligare, så finns det många möjligheter! Till exempel kan ni gå ombord på en privat yacht som selgar er ut till havs på Indiska Oceanen under tiden ni avnjuter champagne ombord till vacker solnedgång. Ni kan också välja att utbyta era löften i Kihavahs egen undervattenrestaurang SEA medan fiskarna simmar förbi från golv till tak. Kanske vill ni gifta er på en palmkantad strand på orten, eller på en helt öde ö vid solnedgången, eller i er egen privata villa på pålar i vattnet? Inget är omöjligt, här på Maldiverna och på resorten Anantara Kihavah.

 

Medan ni tillsammans på tu man hand avnjuter  hummer och skaldjur på stranden, görs er villa i ordning för en intim bröllopskväll. Badet är i ordningställt med eteriskaoljor och med ljus, som följs av en par-massage. Efter en skön sömn väntar en ljuvlig champagnefrukost på säng.

 

Den finaste bröllopsgåvan till varandra, är kanske ändå att adoptera en korall. Som en del av Anantara Kihavahs pågående bevarandeinsats för att skydda reven har resorten initierat Coral Adoption Program. När ni väl har planterat er korall kan ni följa korallens tillväxt framsteg via regelbundna fotouppdateringar som delas online av anläggningens Diving Center-team. Om du tycker att det är ungefär lika spännande som att titta på när vatten kokar upp, vänta tills du ser din korall med sin bedårande clownfiskfamilj simmande omkring, medan ett annat par utbyter sina bröllopslöften på havsbotten.

 

I det ögonblicket inser du hur din korallbebis har vuxit och nu blivit stor.

 

Vill du beställa ett skräddarsytt upplägg bara för er inklusive alla kampanjer och fördelar som gäller för just brölllopspar? Maila oss [email protected] så ordnar vi det på direkten.

 

Fler resor här: Maldivernaresa till Angsana Ihuru

Relaterad Resor

Allt Resor
Bröllopsofoto på Emelie och Jesper på Maldiverna
15% RABATT
Heritance Aarah
All Inclusive
Ocean Villa

Bröllopsresa till Maldiverna

All Inclusive med guldkant. Boende i beachvilla med gratis uppgradering till vattenvilla! En romantisk bröllopsresa med lyxig premium all inclusive, minibar och butlerservice.

Fr. 70 580 59 990 SEK
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK
Maldivernaresa till Reethi Faru
20% RABATT
Kombo beach/vattenvilla
All Inclusive
Snorkling

Maldiverna med eget husrev

Njut av fantastisk natur ovan och under ytan. Paradisstränder och lyxigt boende på Reethi Faru. Ett snorkelparadis med fina stränder och flera restauranger att välja på. Välkommen till paradiset!

Fr. 49 980 39 990 SEK
höstlovsresa familjen Maldiverna
32% RABATT
All Inclusive
Poolvilla
2 gratis nätter

Maldiverna lagoon Poolvilla

Ljuvlig resa till ett exklusivt och orört paradis i södra Maldiverna, poolvillor med All Inclusive på Residence Dhigurah.

Fr. 72 990 49 990 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!