Bröllopsresor till Seychellerna

September 25, 2020

Bröllopsresor till Seychellerna

Innehåll

Seychellerna är det perfekta resmålet för er som går i bröllopstankar.

 

En smekmånad i detta ö-paradis ger er garanterat bästa möjliga start på ert liv tillsammans som gifta. Låt era barfotasteg på stranden bli era första steg på er livslånga vandring. Slå er ner vid ett vackert dukat bord på stranden och njut av en ljuvlig middag på tu man hand, upplyst av stearinljus och av kärlek. Njut av lugnet och harmonin vid Indiska Oceanen. Välj bland många olika kombinationer av bröllopsresor och låt er resa bli precis så som ni vill ha den.

 

En mer romantisk destination är svår att hitta! Seychellerna bjuder in till ett skönt klimat, frodig grönska, exotiska granitklippor som omringar stränderna, kritvita långa vackra stränder som tillhör några av världens vackraste samt en varm och välkomnande befolkning.

Table of Contents

Robinson Cruise

Något som många uppskattar är just att man kan välja om man vill vara aktiv eller bara njuta av livet och ta dagen som den kommer. Kanske vill man bara utforska nya stränder varje dag? Kanske vill du vandra och utforska nationalparkerna? Kanske åka över till en helt egen obebodd ö och leva Robinson Cruise livet för en dag (glöm ej picnic korgen bara). Eller varför inte låna en cykel och utforska öarna ”by bike”.

 

l en fantastisk del av världen ligger Seychellerna som passar dig som vill åka på en romantisk bröllopsresa. En bröllopsresa Seychellerna passar er som vill vara på tu man hand och njuta av varandra i en varm och härlig miljö – kan det bli bättre?

Seychellerna resa – en romantisk dröm.

Vandra på stranden och lyssna till vågornas svall under en stjärnklar himmel, känn doften av kanelträd och upplev ett av världens vackraste naturreservat. Gör ett djupdyk i utbudet av resor till Seychellerna och låt romantiska drömmen bli verklighet. Välj Seychellerna som smekmånadsdestination eller varför inte förnya era äktenskapslöften här?

 

Det finns många olika kombinationer av resor och för allas plånböcker. Vill man utforska en ö eller kanske se fler av Seychellernas 115 öar, valet är ditt! Resor Seychellerna passar för alla. Välj bland stort urval av resor till Seychellerna här. 

Seychellerna består av sammanlagt 115 öar.

Ön Praslin med sina sagolika vita stränder erbjuder ett lugnt och harmoniskt semesterliv vid Indiska Oceanen. På ön Mahé, som är Seychellernas största ö, kan ni som besökare beskåda skogbeklädda berg. På ön La Digue, den minsta av de bebodda öarna i Seychellerna, finner ni spektakulära granitformationer på stränderna. Att leva i nuet i denna miljö ger garanterat en känsla av livskvalité.

 

Välkommen att uppleva denna paradisdestination – och får minnen för livet.

 

Relaterad Resor

Allt Resor
romantisk resa till Seychellerna
13% RABATT
Carana Beach
Havsutsikt
Halvpension

Romantisk resa till Seychellerna

Romantisk resa hög kvalitet med boende i egen strandvilla på Carana Beach Resort.

Fr. 38 990 33 990 SEK
Generös rabatt
Transfers ingår
'-5200kr pp

Familjeresa till Seychellerna

12 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar. En resa för hela familjen.

Fr. 27 990 SEK
9% RABATT
Tre öar
Populärast
Strandresorts

Jubileumsresa till Seychellerna

14 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar inkl. alla transfers.

Fr. 50 060 45 550 SEK
Strandresorts
20% rabatt
Halvpension

Boutiqueresa Seychellerna

Lyxigt boende på ön La Digue och på ön Praslin. I denna resa ingår flyg, boende 10 nätter med halvpension och samtliga transfers. Just nu med 20% rabatt.

Fr. 45 900 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!