Bougainvillea Barbados


Resor till bougainvillea beach resort i Barbados

hum_pippi_3stor

 

 

Bougainvillea Barbados

Söker du ett jättetrevligt lägenhetshotell på en bländande kritvit strand, där det dessutom finns förströelse och aktiviteter för alla åldrar och smaker? Då är Bougainvillea Beach Resort ett gott val.
Här bor du direkt på den underbara stranden, med både en lap pool för en simtur runt trädgården, och en vattenfallspool. Njut efter doppet i poolerna med en drink eller after-sun med vattenfallspoolen som en härlig bakgrund. eller varför inte avsluta simturen för en uppfriskande drink i hotellets swim-up bar?

Här finns 100 rum som alla har balkong eller terrass med utsikt över havet, poolen eller den tropiska trädgården. I alla rum finns luftkonditionering, takfläkt, flatscreen kabel-TV, direktvalstelefon, fullt utrustat kök, mikrovågsugn, strykjärn med strykbräda och värdeskåp. Fritt Wi-FI och iPod dockningsstation,

Hotellet har bl. a två restauranger, två barer varav en poolbar. Poolområde, fitnesscenter, tennisbana, beachvolleyboll, vattensporter. Här finns även barnklubb.

Antal rum 100
Restaurang 2
Bar 3
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool 3
Barnpool Ja
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Boutique & Beach shop
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Konferenslokaler: Här finns en konferenslokal, Conchita Conference Room, med plats för 68 personer i bio/teatersittning.

Fler hotell & resorts Barbados

Inspirationsresor