Boardwalk


Resor till boardwalk i Aruba Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_3stor

 

 

Boardwalk Small Hotel

Med några steg från kritvit sand och turkost vatten finner man en mysig och rofylld omgivning med en fantastisk grönska. Boardwalk Small Hotel Aruba är kanske inte det mest exklusiva hotellet på ön men helt perfekt för en romantisk, avkopplande semester i en lugn, sober och personlig miljö där allt andas omtanke! Hotellet är placerat på en historisk kokosnötsplantage där man verkligen får uppleva en karibisk avkopplande oas. Personalen hälsar dig alltid varmt välkommen och finns alltid där för sina gästers skull. Det är också mycket högt rankat i olika undersökningar – ett hotell med hög trivselfaktor!

Hotellet är helt nyrenoverat och erbjuder 14 rymliga och välutrustade Cajitas (rum) med individuell profil och storlek. Alla dekorerade i fräscha, personliga kulörer. Från enrumsstudios med kokskåp till trerummare med två sovrum och riktigt kök.

Alla Cajitas har luftkonditionering, flatscreen-tv, telefon, fri Wi-Fi, värdeskåp, kaffe-och tebryggare, Samtliga rum har en egen privat uteplats med BBQ.

Res hit en gång, så vill du garanterat tillbaka hit igen snarast möjligt!

Antal rum 14
Restaurang Nej
Bar Nej
TV Ja
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Nej
Gym Nej
Butiker Arua Aloe Shop
Avstånd strand 100 m
Minibar/kyl Ja

Fler hotell och resorts

Fler inspirationsresor