Bequia Beach Hotel



hum_pippi_4stor

 

 

 

Svenskägda och personliga boutiquehotellet Bequia Beach Hotel ligger på vad många anser vara den bästa och vackraste delen av ön – Friendship Beach. Omgiven av tropiska trädgårdar kombinerar Bequia Beach Hotel lyx, elegans och charm i en vänlig och avslappnad atmosfär! Här får du garanterad en avkopplande och bekväm semester.

Bagatelle Restaurang är huvudrestaurangen som ligger direkt vid Friendship Beach och serverar internationella delikatesser med karibiska specialiteter på menyn. Restaurangens internationella och lokala kockar gör allt för att använda råvaror från Grenadinerna och St Vincent – allt för miljön och kvalitet! Här kan du få nyfångade läckerheter från havet flera gånger i veckan, direkt från fiskarna på stranden. Det är mat och livskvalitet!

Hotellets härligt inbäddade spa ger dig möjligheten att få en välbehövlig massage som påskyndar välbefinnandet. För er som vill hålla formen vid liv – eller kanske ha resan som utgångspunkt för ett nytt och mer aktivt liv, finns det ett luftkonditionerat gym som erbjuder bland annat cross-trainer, cykel, vikter och träningsmöjligheter. Den som aktiverar sig utomhus har också en stor möjlighet med: paddling, kajakpaddling, snorkling, surfing, vindsurfing och fiske.

Förutom sin egen underbara avskilda sandstrand erbjuder hotellet två härliga pooler och en härlig, avkopplande läslounge där du kan koppla av med din favoritbok utan att behöva tänka på något annat!

Bequia Beach Hotel har 12 rymliga sviter, sex villor och 11 klassiska rum med utmärkta faciliteter. Alla rum har luftkonditionering, värdeskåp, Wi-Fi, telefon, kaffebryggare och kaffebryggare. Alla interiörer är i en vacker, funktionell och vacker stil med funktioner från förflutna tider. Vi skulle kalla det ”avslappnad elegans”.

Antal rum 29
Restaurang 2
Bar Ja
TV Nej
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Nej
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Du kanske även är intresserad av: