Bästa hotellrummet i Sydney


Park Hyatt i Sydney – lyxhotell

 

Vilket är Sydneys absolut mest toprankade hotell? Jo det är utan tvekan Park Hyatt som med sitt idealiska läge precis vid hamnen, Sydney Operahouse och Harbour Bridge bjuder på en sagolik utsikt samt att du här njuter av full service, gudomlig frukost, och att vakna upp varje morgon med bästa utsikten!

Sydney Suite

är rummet som troligen är det vackraste hotellrummet i Sydney.

Rymligt rum på 250kvm med 2 badrum, en fantastisk terrass med full utsikt mot Sydney Operahouse, egen spa avdelning, ett underbart kök med allt vad man behöver om man önskar göra någon egen delikat middag”. För övrigt finns här också stor vägg TV (men vem vill titta på TV när man har vy mot operahuset?), minibar, ljudsystem osv osv

 

Park hyatt

 

Park Hyatts ”Rooftop Suite” rum

är något lägre kategori – dock fortfarande lyxkategori och fungerar fint att kombinera med andra rum till exempel för familjer som vill ha olika rum men kunna gå emellan.

Rummet har samma faciliteter som ovan, Sydney Suite och ligger också på våning 4. Rummet är 142 kvm stort och inkluderar en stor bred King Bed säng, en generös utomhusterass och ett mindre kök. Passar idealiskt för er som åker på bröllopsresa eller som bara vill ha en underbar vistelse i Sydney och prioriterar boendet.

 

 

roof top suite

 

QUAY SUITE 

är nog vår mest populära kategori.

Suiter på 120 kvm och med stor bred underbar säng, 3 balkonger, stor TV i vardagsrummet och självklart en Nespresso för morgonkaffet samt en minibar.
Perfekt för par som söker det lilla extra och njuter av utsikten över Sydney.

quay suite

 

1 KING BED   

är ett av Park Hyatts minsta rum men fortfarande rejält, med sina 40 kvm. Välj på att ha utsikt mot hamnen, Harbour View, eller kanske mot Sydney Operahouse.

Vackert badrum, rejäl Kingsize bed och ett rymligt vardagsrum med en balkong, nespresso och minibar. Kanske räcker detta för en fantastisk semester i Sydney?

 

OUTDOOR ROOFTOP SWIMMING POOL 

en härlig swimmingpool på taket med perfekt temperatur året om. Eller vill ni hellre vara i Jacuzzin?

Park Hyatt i Sydney - lyxhotell

GALLERY OF AUSTRALIAN ART

Gå på konstuställning, inne i Park Hyatt – som har vackra konstverk – aboriginal art – överallt i hotellet.

galleri på Park Hyatt lyxhotell i Sydney

 

Reserbjudanden Australien