Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Barfotalyx på Mauritius


20 Degres Sud Mauritius Hummingbird Lifestyle Travel

Välkommen till himmelrikets förebild – Mauritius

Mauritius är en vacker ö med fantastisk romantisk skönhet med blandad grönska, kuperad natur och gröna bergstoppar.

Atmosfären är vänlig och den ljuvliga naturen och de fantastiska stränderna gör ön till en given favorit.

Utöver de många långa vita sandstränderna finns här ett fantastiskt korallrev som gör Mauritius till ett paradis även för dykentusiaster och naturligtvis alla som älskar vattensporter.
Söker du utmaningar som ett spännande djuphavsfiske, kan vi avslöja att du kan uppleva stor variation på fångsten som kan bestå av svärdfisk, barracuda och tonfisk.

Exempel på aktiviteter på land finns också golfbanor och tennisbanor.

Utforska gärna ön och åk till till exempel Pamplemousse som är känd för sin vackra botaniska trädgård och stanna till vid det gamla sockerbruket i Domaine les Pailles.

På denna specialdesignade resa har vi valt boende på ett av våra favorithotell på Mauritius, litet charmigt och privat boutique hotell som heter Hotel 20 Sud.

Hotellet är beläget på gångavstånd till Pointe aux Canonniers vid mynningen av den vackra bukten i Grand Baie. Här har du närhet till Grand Baie shopping, hamn och restauranger.
Litet, charmigt, sofistikerat, personligt och unikt! Här har du din semesterdröm – i verkligheten!

…det här kan man göra när man är på Mauritius…

Grand Baie ligger på norra spetsen av Mauritius nära Point aux Cannoniers som är den mest ”vykortsliknande” delen av Mauritius med perfekta stränder och vackra bukter. Här finns också flera olika resorts längs med kusten men  20 Degres Sud har en helt ljuvligt läge för sig själv vid en privat strand. Du behöver inte rusa runt och ordna med egna solstolar, eller organisera något – den trevliga personalen på hotellet ordnar allt för dig, oavsett om ni vill åka in till närliggande Grand Baie eftersom det ingår dagliga transfers med den privata båten. Vattensportsutrustning kan lånas när som helst och shuttlebåten till Grand Baie kan ta med dig som vill snorkla till de bästa platserna i området t ex Coin de Mire island eller Black River, där delfinerna leker. För en liten extra slant ni kan waterski, paraglide, kitesurf eller scuba dive vid centret bredvid. Hotellets Lagoon 440 catamaran, har fyra kabiner och de har även en 36foot speedboat om ni vill hyra. Vill ni golfa så har hotellet ett bra läge nära golfbanan Mon Choisy Golf Club, ca fem minuters körning eller laga din egen tonfisk efter att ha följt med på en big-game fishing utflykt.

Pris 28 250 kr per person inkluderar: 

Flygresa till Mauritius från Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn tur och retur
10 nätter på 20 Degre Sud ***** i villa charm
Underbar frukostbuffe serveras varje dag
A la Carte middag varje kväll ingår
Hummingbirds egen trygghetsgaranti ingår
Fri användning av solstolar
15% specialrabatt ingår för bokning via oss
Gratis shuttle båt (privatbåt via hotellet) dagligen till charmiga Grand Baie
Gratis lån av vattensportsaktiviteter t ex kajak, snorkelutrustning ingår (går att hyra också waterski mm)
Snorklingsturer ingår också
100% skräddarsytt för dig – vill du förlänga?

Detta prisexempel gäller per person för resa i februari 2020, vill du åka annan period hör av dig för pris.  Fler Mauritiusresor

Läs mer här om hotellet

Fler erbjudanden på Mauritius

Du kanske även är intresserad av