Resor till Barbados


Resor till Barbados – skönt strandliv med reggae, calypso och nattpuls

Upplev härliga paradisstränder, trevliga människor och sköna calypsotonerna under resor till Barbados. Här finns dessutom så mycket mer att se och uppleva!
Barbados är en välkänd och namnkunnig paradisö i Karibien som gjort att många bildat sig en uppfattning om öns karaktär och profil. Som alltid har resmålet flera ansikten, varför ett besök här absolut kan ge besökaren en helt ny bild. För en Barbados är ett synnerligen varierat och komplett resmål med flera spännande naturupplevelser.
Självklart tar sol-och badlivet en stor plats, tillsammans med bar-och restauranglivet och ett stort utbud av vattensportaktiviteter. Men under din Barbados resa kan du även finna mindre utbyggda platser, där du kan hitta en egen favoritvrå.

Naturen ger dig en perfekt solsemester på öns västkust där de allra flesta hotellen finns, och visar samtidigt upp sin vilda, vackra sida på ostkusten, med fascinerande och dramatiska klippformationer. Vill du ut och se dig omkring på Barbados, rekommenderar vi dig gärna lokalbussen. Då kommer du dessutom ön lite närmare inpå livet. Besök gärna droppstensgrottan Harrison Cave, som är en stor attraktion med vattenfall och underjordiska sjöar, eller varför inte romdestilleriet Mount Gay, där man framställer världens kanske bästa rom i sitt slag!

Utöver vattensporter, kan du få se på hästkapplöpning eller en cricketmatch eller ta en golfrunda. Det är svårt att inte hitta något att ta sig för här, vare sig du bara vill sola, bada och njuta eller ha en aktiv semester! Barbados är dessutom en given destination för många kryssningar, så räkna med många spännande möten.

Kontakta oss för mer information om resor till Barbados!

Fakta Barbados

Valuta: Barbados Dollar. USD.

Klimat: Dagstemperaturer 25 – 30 grader som varierar med årstiderna. Vädret kan växla ganska snabbt mellan sol och korta regnskurar. Orkansäsongen sträcker sig mellan augusti och november.

Visum: Behövs inte för nordiska medborgare.

Läs vad andra tycker

Läs vad andra tycker

Erbjudanden Barbados

Hotell & resorts Barbados

Du kanske även är intresserad av