Azamara Club Cruises


Azamara Club Cruises – avslappnat, klassiskt och elegant

Du färdas med ett lagom stort kryssningsfartyg med klassisk känsla till lite mer exotiska destinationer med avslappnad elegans, fin service och utmärkt kök!

Azamara Club Cruises är det rätta rederiet för den som önskar sig en perfekt kombination av spännande destinationer och klassiska kryssningsfartyg. Rederiet har fartygen: Azamara Quest, Azamara Journey and Azamara Persuit, som är deras senaste fartyg. Fartygen är klassiskt och elegant inredda och tar ca 690 gäster. Eftersom fartygen är mindre kan de lägga till vid hamnar som de stora fartygen inte har möjlighet till och därmed ge dig upplevelser du inte trodde var möjligt på en kryssning. Fokus på att få uppleva fantastiska destinationer, god mat och vin i världsklass ombord samt fokus på hälsa och välmående och hög servicenivå ombord. Rederiet erbjuder en ny trend inom kryssningar, och med sina mindre fartyg kan man besöka mindre och exotiska hamnar under resans gång och fartygen stannar oftare på destinationen över natten. Rederiet passar framförallt par utan barn.

Atmosfären ombord är avslappnad och informell, samtidigt som servicen och faciliteterna är av bästa klass. Bekväma hytter i flera kategorier tillsammans med ett rikt urval av aktiviteter, ett flertal restauranger gör kryssningarna till oförglömliga upplevelser!

Det bästa från två världar

Stilen ombord är maritim och den klassiska fartygskänslan är ständigt närvarande. Miljön är lyxig, men det finns inga formella klädkoder – det är ständigt ”resort casual” som råder. Sin storlek till trots erbjuder Quest, Journey och Persuit många faciliteter från större fartyg. Utöver huvudrestaurangen med öppen sittning och bufférestaurangen finns även två specialrestauranger. Prime C är en klassisk amerikansk grillrestaurang och Aqualina serverar läckerheter från Medelhavet.

All-inclusive

Förutom all inclusive ombord finns det tillgång till ett kasino, en showlounge med underhållning varje kväll och ett gym. Eftersom också fokus ligger på hälsa och välmående finns det även ett SPA ombord. Servicegraden är både hög och personlig. Dryckespaket med olika spritsorter, internationella ölsorter samt ett urval av vita och röda viner på glas ingår under resan. Flera dryckespaket finns även att köpa till. Det gör Azamara Club Cruises till ett riktigt prisvärt lyxalternativ. Service och lyx är fokus och den personliga service är i världsklass.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Azamara Club Cruises?

 

Du reser med fartyg som har genuint klassisk maritim fartygskänsla. Miljön är lyxig men man har ingen formell dresscode. Avslappnat elegant eller ”Resort casual”. Fartygsstorleken och resenärsprofilen gör att du kan förvänta dig en behaglig och avslappnad kryssning.

För vilka passar en Azamarakryssning bäst?

 

Den som kryssat tidigare och även gärna har ombordövernattning i hamn. Vi tror att par från medelåldern bäst uppskattar livet ombord på Azamaras fartyg.

Ingår alltid:

Kryssning med helpension

Dryckespaket

Underhållning ombord

Dricks till personalen

Vill du kryssa lyxigt,  i litet format och med hög servicenivå är detta rätta upplevelsen för dig. Fartyget lägger till i hamnarna över natten vilket innebär att du kan uppleva nattlivet och sedan gå ombord och sova gott i din lyxiga hytt. Perfekt för dig som vill se och uppleva mycket och bo bekvämt och bra.

Standard: 4+
Max gäster ombord: 690
Besättning: 408
Kryssningsområden: Medehavet, Karibien, Asien, Atlanten, Indiska Oceanen
Varför Azamara Club Cruises ? Hög klass och nyrenoverade mindre fartyg med trevliga stopp och längre uppehåll i hamnarna

 

Fler kryssningsrederier