Australien resor – djur och natur


Australien resor

Djur och natur som inte finns någon annanstans i världen. Det är vad du kommer att finna i Australien, landet ”down under” som det ofta kallas. Detta exotiska resmål, beläget på södra halvklotet, erbjuder naturupplevelser utan dess like. Välj ett reseerbjudande som passar dig och utforska denna unika kontinent. Med en paketresa Australien har du möjlighet att uppleva både storstad och vildmark på en och samma resa.

Möt aboriginerna i Australien och lär dig mer om deras fascinerande kultur. Välj ett reseerbjudande som ger dig kunskap om en rik historia. Med en paketresa till Australien kan du ta dig till Uluru, den heliga klippan som sträcker sig 869 meter över havet, för många mest känd som Ayers Rock. Med en resa till Australien har du möjlighet att besöka en eller flera av landets fantastiska nationalparker, till exempel Daintree National Park som sedan år 1988 finns med på Unescos världsarvslista. Att vistas i den vilda tropiska regnskogen på detta exotiska resmål ger en känsla av djup vördnad inför naturen. Australienresor – rik historia och mäktig natur. Följ med på en resa till Australien, här kan du sola, bada och dyka vid Stora Barriärrevet, och gå på opera i Sydney Opera House. Australienresan som tar dig till landets koalor, kängurur och ut den äkta vildmarken, så kallad outback.

Äventyret väntar på detta exotiska resmål – Australien. Här kan du gå i Crocodile Dundees fotspår exempelvis i Kakadu nationalpark i Northern Territory. Parken finns sedan 1981 med på Unescos världsarvslista. Lär dig mer om folket som lever här och beskåda aboriginmålningar i The Red Centre på denna resa till Australien. Upptäck våtmarkerna och livet vid Alligatorfloden i Australien. Ett reseerbjudande fyllt av liv och lust. Australienresor – naturlig rikedom.

I den kosmopolitiska staden Sydney finns mycket att upptäcka. Detta exotiska resmål ligger vid Australiens sydöstra kust vid Tasmanhavet. Ett reseerbjudande som inkluderar vandring i Royal Botanical Gardens och sol och bad på kanske en av Australiens mest kända och omtalad beach, Bondi Beach. Paketresan till Australien tar dig till en mängd olika sevärdheter. Paketresan till Australien – en symfoni av kultur och nöje. Australien resor – för dig som är nyfiken på livet på andra sidan jorden.

Möt jättekängurun på Kangaroo Island, Australiens tredje största ö. På detta exotiska resmål lever även pungräv, nyzeeländsk pälssäl, koala och glansotkakadua. Med andra ord ett reseerbjudande för dig som vill uppleva ett exotiskt djurliv. Här levde en gång de australiska urinvånarna, aboriginerna. I dag besöks ön av mer än 140 000 turister varje år och kallas även för Australiens galapagosö, pga dess unika och rika djurliv. Paketresan till Australien bjuder också på ett rikt fågelliv. En resa till Australien tar dig ut i en fascinerande vildmark. Australien resor för dig som älskar naturen.

Australien. En resa till detta exotiska resmål är en resa full av kontraster. Ett reseerbjudande med storstad och vildmark i en härlig kombination. Upptäck Australien – med en smakrik middag under stjärnklar himmel mitt ute i den australiska bushen. Paketresa till Australien bjuder på färgstarka upplevelser vid barriärrev och i regnskog. Australien resor – frodiga landskap och äkta äventyr.