Australien & Nya Zeeland


AUSTRALIEN & NYA ZEELAND  –

Öppet Hus och Inspirationskväll! Välkomna!

Du är varmt välkommen att träffa oss onsdagen den 21 februari kl 18.00 – 19.30 hos Hummingbird Lifestyle Travel (Gibraltargatan 17, Göteborg).

Vill du veta mer om Australien och Nya Zeeland –  få tips och råd på hur man kan lägga upp en rundresa för att få se de största höjdpunkterna?

Just nu har du chansen att få lära mer om dessa drömdestinationer och lära mer om Australiens fascinerande djurliv och säregna natur samt  sagolandet Nya Zeeland – ni kommer få en mängd tips och ideer om hur man kan kombinera de olika delarna i en och samma resa.

Till vår hjälp har vi globetrottern Johan Drejenstam som har rest runt i dessa länder flertalet gånger och Johan frilansar även som skribent för tidningen Vagabond där han informerar om resor och upplevelser i Australien till Vagabonds läsare.

Har vi tur så har han med sig sin Didgeridoo och tar med oss på en resa i musikens tecken, hela vägen till Australiens ödemark.

Eftersom det är begränsat med platser ber vi er omgående anmäla er till oss på vår mailadress info@hummingbird.se

Vi kommer även att berätta om aktuella kampanjer och annat smått och gott!

NÄR: Onsdag den 21 februari
TID: kl 18-19.30

VAR: Gibraltargatan 17 i Göteborg (vitt trähus vid Chalmers – parkering finns precis utanför huset).

Program: Fritt fram att ställa frågor, mingla med oss, lära känna Australien och Nya Zeeland som destination och titta på vår bildvisning 20 + 20 minuter

Pris: gratis! Vi bjuder på snacks och dryck.

Anmälan görs till info@hummingbird.se

Välkomna hälsar vi på Hummingbird Lifestyle Travel

 

Som extra bonus bjuder vi på ”reseinspirationsrabatt” på 500 kr per person

Förutom reseinspiration och tips från oss får du dessutom boka en resa med rabatt. Denna rabatt gäller bokning av ny resa inom 1 år från inspirationsmötets datum samt kan inte kombineras med andra rabatter.

Håll dig informerad om vad som sker i vår värld på Hummingbird Lifestyle Travel

Följ med oss på Facebook och via våra nyhetsbrev.

Adress: Gibraltargatan 17 Göteborg, i ett vackert vitt trähus sitter vi 25 personer och arrangerar resor till världens alla hörn, kika efter detta hus så kommer du rätt. Stor parkering finns framför huset med många lediga platser. Bussar går också till vårt område från Korsvägen, eller Linneplatsen.

 

hus