Vill du bo i träkoja eller glamping?


Välkommen till fantastiska ”Hapuku Lodge” på Sydön på Nya Zeeland

Hapuku Lodge Nya Zeeland
På en 1 600 hektar hjortfarm på Nya Zeelands Sydö ligger familjeägda Hapuku Lodge. En nutida, charmig och lantlig resort med en rad trädbungalows som vetter mot bergskedjorna inåt landet och mot Stilla Havet. Gillar man surfing så ligger den kända surfviken Mangamaunu Bay bara 20 minuter bort.  Familjen kom till Kaikoura för jordbrukets skull. Allt eftersom Kaikoura området växte som turism resemål tack vare det spektakulära marina livet beslöt sig familjen för att skapa sitt livsverk här, Hapuku Lodge. Kaikoura är framförallt känt för sina valar och delfiner som trivs i det djupa vattnet.

 

Hapuku Lodge Nya Zeeland
Hapuku Lodge har konstruerats av återvunnet material och rummen är inredda med egna snickrade möbler och i köksträdgården växer grönsaker och frukter. De närmsta grannarna består av betande rådjur till bruset av havets vågor.
Hapuku Lodge och Treehouses tillhör kedjan Luxury Lodges of New Zealand och är ett annorlunda och häftigt boende mitt i den underbara naturen på Nya Zeeland

Vill du bo mitt bland Eucalyptusträden i Australien? Välkommen till ”Paperbark Camp”.

Två timmars körning söder om Sydney nära Jervis Bay, en av Australiens vitaste stränder, ligger boutiquecampen, Paperbark Camp. Här bor man i träbungalows mitt en den australiensiska outbacken. Bäst att man har sin egen hyrbil och kör hit på egen hand.

Ni checkar in i ert deluxe tält, lyxtält med alla faciliteter och ni kan räkna med en naturnära upplevelse. Att sitta utanför på sin veranda och lyssna till fågelliv, syrsor och ta ett djupt andetag – är en fantastisk upplevelse. Ett par nätter här är en bra investering på resan.
Frukost och lyxig middag ingår när man bor här.

 

Paperbark Camp Australien

 

 

södra australiens pärlor med hyrbil