Atlantis Paradise Island


Resor till Atlantis Paradise Island i Bahamas hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_4stor

Atlantis Paradise Island

Här på Atlantis, Paradise Island, kan du uppleva och njuta av en lyxupplevelse precis som du önskar. Hotellområdet är uppbyggt med olika byggnader, där var och en har sin egen profil och atmosfär. Du kan välja mellan de mer familjevänliga Coral Tower och Beach Tower, men kan också slå på stort rejält med en fantastisk upplevelse på The Cove. Här finns något för alla smaker – gemensamt är den unika anläggningen och alla faciliteter och aktiviteter som erbjuds. Har du inga ambitioner på aktiviteter så tillåter du dig med fördel att bara koppla av och njuta av solen, de fantastiska stränderna och alla bekvämligheter som finns!

Några av faciliteterna som samtliga gäster har tillgång till är den stora vattenparken Aquaventure, stränder, ett stort antal swimmingpools och restauranger inom området. Det är bara att börja fundera på vad du vill få ut av din semester på Atlantis!

Känner du dig på god fot med fru Fortuna, så är Atlantis Casino i världsklass och erbjuder en mycket spännande design och utformning. Mer än 75 spelbord och 750 spelautomater säger något om utbudet!

Antal rum 2917
Restaurang 26
Bar 13
TV Ja
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool 11
Barnpool Ja
Hiss Ja
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Fler hotell Bahamas

Erbjudanden på Bahamas