Aruba eller Tobago – Karibisk drömresa väntar

May 24, 2020

Innehåll

Öarna Aruba i Nederländska Antillerna och Tobago i Karibien är exotiska resmål som har mycket att erbjuda. Resor till Aruba bjuder på semesterupplevelser av hög kvalité. Låt dig absorberas av ljudet av karibiska rytmer och dykning i världsklass för en djup skönhetsupplevelse. Resor till Tobago bjuder på världsarv i form av frodig tropisk regnskog i Tobago Main Ridges skogsreservat. Dessa reseerbjudanden tar dig till en värld av skönhet, fridfullhet och glädje.

 

Fridfullheten infinner sig på en finkornig sandstrand där endast ljudet av svallande hav sköljer över tystnaden. Finn harmonin på exotiska resmål som Aruba eller Tobago. Resor till Aruba ger möjlighet till total avkoppling men även dagar fyllda av fart och fläkt i form av vattensporter såsom windsurfing, katamaran, dykning och kitesurfing. Uppfriskande upplevelser i härlig, exotisk miljö. Tobago ger dig unika naturupplevelser av högsta rang. Iaktta ett äkta naturskådespel på Turtle Beach då havssköldpaddorna kliver upp på stranden för att lägga sina ägg. Reseerbjudanden som får dig att känna en djup vördnad inför vad livet har att erbjuda.

 

Naturens skönhet fascinerar garanterat dig som besöker Aruba eller Tobago. På dessa exotiska resmål kan du med dina egna ögon beskåda undersköna sandstränder, tropisk regnskog och magiska vattenfall. Med resor till Aruba känner du historiens vingslag i Arikok nationalpark med sina tusenåriga indianmålningar. En kraftfull upplevelse som du sedan har med dig hela livet. I nationalparkens dramatiska landskap kan du möta den arubanska prärieugglan, den arubanska springtejuödlan och den arubanska parakiten. Beskåda uråldriga klippmålningar gjorda av arawakindianer i grottorna Guadirikiri, Fontein och Huliba. Med resor till Tobago kan du ta del av Unescos enastående världsarv Tobago Main Ridges skogsreservat med bland annat ett rikt fågelliv.

 

Tonerna av calypso, karibiska rytmer, sång och dans skänker glädje och lust under semestern på resmål såsom Aruba och Tobago. Resor till Tobago bjuder in till heta nätter i Karibien. Dansa hela natten lång och svalka kroppen med ett nattligt bad. Resor till Aruba är resor fyllda av kultur. Utforska Arubas huvudort Oranjestad och beskåda mängder av vackra byggnader. Här kan du strosa runt i lugn och ro och bara insupa atmosfären. Reseerbjudanden med kulturella äventyr.

 

Resor till Tobago och resor till Aruba ger unika minnen för livet. Sol, bad och avkoppling i kombination med sång, musik och dans ger en glädjefylld semester. Natursköna äventyr på dessa exotiska resmål gör semestern fulländad. Reseerbjudanden som fyller dig med livslust och en inre harmoni.

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!